مقابله پلیس اصفهان با سگ گردانی درخیابان
ناجا با سگ گردانی در خیایان های اصفهان به شدت برخورد خواهد کرد.
به گزارش کیهان سرتیپ حسن کرمی فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: سگ گردانی درخیابان ها به عنوان یکی از جرائم آشکار به شمار می آیدو باید با جدیت با این پدیده برخورد کرد.
به گزارش کیهان سرتیپ حسن کرمی فرمانده انتظامی استان اصفهان گفت: سگ گردانی درخیابان ها به عنوان یکی از جرائم آشکار به شمار می آیدو باید با جدیت با این پدیده برخورد کرد.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
خوبه که با این مورد برخورد میشه. اگه فردی ساکن این کشور و خاک هست ؛و خودشو حتماً از فوق روشنفکرها میدونه پس حتماً اینقدر می فهمه که باید به عقاید و قوانین این کشور هم تا زمانیکه اینجاس باید احترام بگذاره تا سایه ای بر روی کلاه روشنفکریش نباشه.
با دزدی و فروش مواد برخورد کنید از سگ خطرناکتره
ای کاش در تمام شهر ها پلیس با سگ گردانی برخورد کند . فعلا که ایجاد مراکز دام پزشکی در شهر ها مد شده.
تو تهران کی اجرا میشه ؟؟؟
هفت شهر عشق را عطار گشت ما هنوز اندر خم یک کوچه ایم
موافقم ، در کشور امام زمان باید برخورد کرد و مهمتر وقتی واکنشی دیده نمی شود طرف مقابل پرروتر می شود. اکر کسی اعتقادی به ارزشهای اسلامی ندارد مشکل خودش است وباید او را تنظیم کرد
خداخودت و والدیتت رابیامرزد
كساني كه سگ نگه ميدارند ، كاش فرهنگ نگه داري آن راهم از خاجي ها ياد ميگرفتند. بايد بدانند كه در كشورهاي جهان اول قوانيني وضع شده است كه مثلا اگر سگ مدفوع كرد ميبايست توسط صاحب آن جمع شود (با استفاده از كيسه و دستكش يكبار مصرف )و در غير اين صورت 200 تا 500 دلار جريمه ميشوند.
ولي من بارها به سگبازان در پارك اين موضوع را متذكر شده ام و آنها نه تنها هيچ اقدامي نكرده اند بلكه بهشون برخورده و ناراحت هم شده اند. بارها شاهد بوده ام كه در حاليكه بچه هاي زيادي در پارك مشغول بازي بودند سگي با صاحب شيك پوسش كه ژشت خارجيها را به خود گرفته بود ، در محل بازي آنها مدفوع كرده و رفتند، كه حتي در موردي بچه كوچكي دستهاي خود را آلوده نمود. اينكه آن مدفوع زير دست و پاي مردم به همه جا ماليده شده و حمل ميشود و ساير موارد بهداشتي حرفهاي نگفته زيادي وجود دارد كه بايد مفصلا بر رسي شود.
خلاصه اينك بهترين كار در حال حاضر ممانعت از ورود هر نوع سگ به پاركها و مكانهاي عمومي در ايران ميباشد و ضع قوانين شفاف در جهت برخورد با اين پديده ي زشت.
باتشكرازاقدامات پليس اصفهان .
انتظارداريم چنين اقدامي از سوي پليس زحمتكش تهران صورت پذيرد .سگ گرداني درتهران بسيار مشهودو بعضا ازسوي صاحبان سگ براي عابرين بخصوص درپارك ها ايجاد مزاحمت ميكنند.
با تشکر از زحمات نیروهای انتظامی
واقعا دستشون درد نکنه با این کار کلی مشکلات امنیتی مردم را حل میکنن
واقعا چه جرمي!!!! حتما از فروش مواد مخدر جرمش بيشتره كه جلوي اونا رو نميگيرين ديگه.....
خيلي كار خوبي است.
حتي در كشورهاي اروپايي و آمريكا هم هيچكس نمي تواند بي حساب و كتاب سگش را به ميان مردم بياورد چه رسد به ايران كه اولا اين مسئله با پاكي و نجسي و عقايد ديني مردم سر و كار دارد و ثانيا از نظر بهداشتي هم با اين تراكم جمعيت در خيابانها و پياده روهاي ما مسائل جدي بهداشتي پيش مي آيد.
جداي از ژست و كلاسي كه افراد سگگردان ميگيرند اغلب اين افراد از كمترين شان شهروندي و تمدن برخوردارند چون بنده بارها به عينه با چشم خود ديده ام كه اينها سگهاي خود را براي قضاي حاجت به كوچه آورده و در كنار ديوار خانه و مغازه مردم كثيف كاري مي كنند!
قابل توجه پلیس تهران
چه عجب يكي سرش بالاخره صداش درآمد.
منزل ما در يكي از شهرك هاي تهران است و دائما اين حيوانات را با پدر و مادرشان ببينيم.
لطفا فكري هم براي ما بكنيد.
در تهران این جرم نیست؟!!!!
افرین
می بایست هنجارهای یک جامعه اسلامی و افتراق آن با یک جامعه بی بند و بار غرب ی رعایت و نمایان شود
چه جالب قابل توجه حقوقدانان محترم يك جرم جديد كشف شد!!!!!
اين همه موضوع و سوژه براي بالا بردن امنيت اجتماعي است ، چرا به سگ گير ميدن و براي مبارزه با آن از بودجه مملكت هزينه ميكنند .
میتونید بگید عنوان مجرمانه گرداندن سگ چیه ؟
یعنی قانون برای این مساله مجازات تعیین کرده ؟؟؟
این طرح در تهران هم باید اجرا شود مخصوصا در پارکها که محل بازی کودکان می باشدمن بارها مشاهده کرده ام که توسط سگها آلوده میشود .
اي كاش پليس تهران هم ياد بگيرد
رفتار نيروي انتظامي با ناهنجاري هاي غير مذهبي و مخالف فرهنگ اين مملكت قابل تقدير است اميدواريم اين برخورد در تمام كشور عملي شود .
به استناد کدام بند قانون؟
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.