آخرین خبرحمید علیدوستی؛ مردی در سکوت
1856بازدید

تورم اردیبهشت از 25درصد گذشت

میزان تورم در دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه سال 1387 نسبت به دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه سال 1386 معادل 8/19(نورده و هشت دهم ) درصد می باشد.

بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران اعلام کرد: نرخ تورم در دوازده ماهه منتهی به اردیبهشت سال جاری به 19.8 درصد رسید.

به گزارش مهر به نقل از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران، خلاصه نتایج به دست آمده از شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران بنا بر سال پایه 100= 1383 (359 قلم کالا و خدمت) در اردیبهشت ماه 1387 نشان می‌دهد كه شاخص بهای کالاها و خدمات مصرفی در مناطق شهری ایران در اردیبهشت ماه سال 1387 نسبت به ماه پيش 7/1 درصد و نسبت به ماه مشابه سال گذشته 3/25 درصد افزایش یافت.

 میزان تورم در دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه سال 1387 نسبت به دوازده ماه منتهی به اردیبهشت ماه سال 1386 معادل 8/19درصد است.

 نرخ تورم در فروردین ‌86 معادل 12.8 درصد، در اردیبهشت ‌13.6 درصد، در خرداد 14.2 درصد، در تیر 14.8 درصد، در مرداد 15.4 درصد، در شهریور 15.4 درصد، در مهر ماه 16.2 درصد، در آبان ماه 16.8 درصد، در آذر ماه 17.2، در دی ماه 17.5 درصد، در بهمن 17.8 درصد، در اسفند 86 معادل 18.4 درصد و در فروردین سال جاری 19.1 درصد بوده است.

 معاون اقتصادی بانک مرکزی، 80 درصد تورم موجود در کشور را متأثر از نقدینگی دانسته است.

رامین پاشایی فام، معاون اقتصادی بانک مرکری در گفت‌وگو با مهر اظهار داشته است: 17 درصد تورم موجود کشور ناشی از قیمت‌های جهانی و بقیه متأثر از عوامل داخلی و خارجی است.

 به گفته پاشایی فام، به رغم مشکلات موجود، حجم نقدینگی در کشور در سال‌های اخیر، رشد چشمگیری داشته است. معاون اقتصادی بانک مرکزی تأکید دارد: اگر نقدینگی کنترل شود، پیش‌بینی می‌شود نرخ تورم به 16 درصد کاهش یابد.

 حجم نقدینگی در کشور در پایان بهمن ماه سال گذشته با رشد 29.5 درصدی به 156 هزار و 616 میلیارد تومان رسیده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۷/۰۳/۲۰ ۰۸:۴۳

و حقوق کارمندان دولت فقط 10 درصد افزایش خواهد داشت آن هم بعد از سه ماه که هنوز هیچ خبری نیست!!!

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.