آخرین خبرقیمت خودرو امروز پنجشنبه ۱۴ آبان ۱۴۰۵
8بازدید
۰

آخرین وضعیت پرونده آتش سوزی زندان اوین با ۴۰ متهم

سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده آتش سوزی در زندان اوین گفت: پرونده تا دو هفته دیگر برای ۴۰ نفر به دادگاه صالح ارسال می‌شود.

آخرین وضعیت پرونده آتش سوزی زندان اوین با ۴۰ متهم

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، مسعود ستایشی سخنگوی قوه قضاییه در نشست خبری امروز در پاسخ به سوالی درباره آخرین وضعیت پرونده آتش سوزی در زندان اوین گفت: روند را قبلا گفتم. در ارتباط با ۴۰ نفر از متهمان قرار جلب دادرسی صادر شده و پرونده در حال تنظیم کیفرخواست است و پرونده تا دو هفته دیگر برای ۴۰ نفر به دادگاه صالح ارسال می‌شود.

 وی در پاسخ به سوالی درباره برخورد با اراذل و اوباش و اینکه مجددا آن‌ها را در دستگیری‌ها میبینیم و اخیرا هم هانی کرده را در دستگیری اراذل و اوباش دیدیم؟ گفت: عنوان اراذل و اوباش مجرمانه نیست. اقدام فراجا در دستگیری اراذل و اوباش مجرمان خشن است و با دستور مقامات ذی ربط کامل اماده اند و محیای صدور دستورات قانونی لازم هستند. تاکید جدی ما این است که برخورد بدون مسامحه با مخلین نظم و امنیت عمومی صورت گیرد و قاطعیت در برخورد برای کسانی که مزاحم نوامیس مردم می‌شود ساری و جاری باشد.

سخنگوی قوه قضاییه افزود: در قوه قضاییه این اطمینان را می‌دهیم که بدون مسامحه و باقاطعیت پرونده‌های مطروحه در خصوص این دسته از مجرمین را رسیدگی کنیم و برخورد قانونی و عبرت آموز داشته باشیم و اجازه نمی‌دهیم محیط امن جامعه ما توسط این افراد ناامن شود. همکاری خوبی هم فیمابین ضابطین خاص و عام و دستگاه قضایی وجود دارد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.