آخرین خبرعکس: سفر سید عباس عراقچی به عشق‌آباد
1بازدید

اولین واکنش جدی رئیس فدراسیون به تصمیم کنفدراسیون در بازی سپاهان-الاتحاد

تاج: ناظر AFC جواب دهد چرا بازی را لغو کرد!

ناظر AFC می‌توانسته در دو حالت بازی را برگزار نکند، نخست سیل، زلزله، آتش و... که این اتفاق نیفتاد، دوم اینکه مقام امنیتی منطقه بیاید و بگوید حمله تروریستی در راه است که این اتفاق هم صورت نگرفته است.

مهدی تاج خبر داد که خودش و رئیس ایرانی کمیته انضباطی لی اف سی، اجازه حضور در جلسه رای‌گیری بازی سپاهان و الاتحاد عربستان را ندارند.

به گزارش تابناک ورزشی؛ تاج درباره اظهارات مهدی محمدنبی مبنی بر رایزنی او با فدراسیون عربستان برای برگزاری بازی سپاهان - الاتحاد عربستان در لیگ قهرمانان آسیا گفت: صحبت‌هایی شده است و موضع‌مان با عربستان مشخص و خوب است، اما پرونده به کمیته انضباطی AFC رفته است. به نظر خودم ناظر AFC می‌توانسته در دو حالت بازی را برگزار نکند، نخست موارد پیش‌بینی نشده مثل سیل، زلزله، آتش‌سوزی و... رخ دهد که این اتفاق نیفتاده است، دوم اینکه مقام امنیتی منطقه بیاید و بگوید حمله تروریستی در راه است که این اتفاق هم صورت نگرفته است.

تاج ادامه داد: اینکه ناظر به چه جمع‌بندی رسید که بازی برگزار نشود خودش جوابگو خواهد بود. ناظر بازی در ایمیل خود اعلام کرده که موضوع را با مقامات AFC هماهنگ کرده است. سپس دیدم که دبیرکل AFC اعلام کرد این نظر خود ناظر بوده است. باید ببینیم AFC چه تصمیمی خواهد گرفت.

تاج: ناظر AFC جواب دهد چرا بازی را لغو کرد!

وی در مورد اینکه یک ایرانی به نام بیگلری رئیس کمیته انضباطی AFC شده است و آیا او می‌تواند در جلسه انضباطی دیدار سپاهان - الاتحاد شرکت کند، یادآور شد: خیر، ایران او را پیشنهاد داده است و نمی‌تواند در این جلسه حضور داشته باشد. کمیته‌های انضباطی و اخلاق AFC یک کمیته هستند. برای بحث تعارض منافع، ایشان نمی‌تواند در جلسه شرکت کند. حتی در انتخاب من به‌عنوان نایب رئیس AFC برای رأی‌گیری، ایشان (بیگلری) کنار رفت، چون اعلام کرد تعارض منافع دارد. هر موضوعی درباره ایران در AFC مطرح می‌شود من نیز نمی‌توانم در رأی‌گیری شرکت کنم.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۰۴:۱۲

حالا چرا اینقدر عجله!

محمود۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۰۲:۲۵

«به نظر من»
یعنی ایشون خودشون رو بالاتر از قانون ای اف سی میدونن؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۹ ۰۰:۰۰

آقای تاج شما تازه الان فیل ات یاد هندوستان کرده ؟؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۸ ۲۲:۴۷

خخخخخ
جناب تاج هنوز خبر نشده!!!!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۷/۲۸ ۲۲:۴۵

خخخخخخخ شما که میدونی نتیجه ۰-۳ خواهد بود بیخود فیلم بازی نکن.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.