جزئیات اعزام خبرنگاران به غزه از زبان وزیر ارشاد

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در کنار پیوست‌رسانه‌ای پوشش اتفاقات غزه، خبرنگاران نیز قرار است اعزام شوند که تعداد گروه اول که به هلال احمر معرفی شدند ۱۰ نفر است که به وسیله کشتی به غزه می‌روند.
کد خبر: ۱۲۰۰۰۹۴
|
۳۰ مهر ۱۴۰۲ - ۱۶:۱۰ 22 October 2023
|
2833 بازدید


به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، محمدمهدی اسماعیلی؛ وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در رابطه با جزئیات اعزام خبرنگاران به غزه اظهار کرد: در کنار پیوست رسانه‌ای پوشش اتفاقات غزه، خبرنگاران نیز قرار است اعزام شوند که تعداد گروه اول که به هلال احمر معرفی شدند 10 نفر است که به وسیله کشتی به غزه می‌روند.

 

وی بیان کرد: من به آقای مهدی‌پور(معاون امور مطبوعاتی) و دوستانشان توصیه کردم که ساز و کاری را برای فرستادن خبرنگاران تعریف کنند چرا که تعداد زیادی علاقمند هستند که به غزه بروند و در شبکه‌های مجازی نیز بسیاری از انسان‌رسانه‌ها درخواست دارند به غزه بروند؛ اشتیاق مردم را در این باره می‌بینیم و ان‌شاءالله بتوانیم بخشی از این اشتیاق را پاسخ دهیم.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
توافق نهایی ایران و آمریکا تا چه زمانی انجام می شود؟