آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
4بازدید

وزیر اسرائیلی: فلسطینی‌های غزه به اسکاتلند بروند

بن گویر مدعی شد: «اسرائیل» تنها پس از آزاد شدن افراد ربوده شده و گروگان‌های بازداشت شده توسط حماس در غزه، می‌تواند اجازه انتقال کمک‌های بشردوستانه به غزه را بدهد.

وزیر اسرائیلی: فلسطینی‌های غزه به اسکاتلند بروند

به گزارش تابناک به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای رای الیوم، وزیر امنیت داخلی اسرائیل در اظهاراتی اخراج فلسطینی‌های ساکن غزه به اسکاتلند را خواستار شد!

شبکه هفت تلویزیون رژیم صهیونیستی در وب‌سایت خود اعلام کرد که ایتامار بن گویر، وزیر امنیت داخلی این رژیم در حاشیه اظهاراتش درباره سقوط یک موشک به شهرک صهیونیست‌نشین اشدود واقع در شمال نوار غزه، با طرح این ادعا که حمزه یوسف، وزیر اول اسکاتلند آمادگی کشورش را برای اعطای پناهندگی انسانی به پناهجویان از غزه و ارائه کمک‌های پزشکی لازم به آن‌ها اعلام کرده، اخراج یا اسکان فلسطینی‌های نوار غزه در اسکاتلند را خواستار شد.

بن گویر در ادامه مدعی شد: «اسرائیل» تنها پس از آزاد شدن افراد ربوده شده و گروگان‌های بازداشت شده توسط حماس در غزه، می‌تواند اجازه انتقال کمک‌های بشردوستانه به غزه را بدهد.

نخست وزیر اسکاتلند هفدهم اکتبر جاری آمادگی کشورش برای انتقال غیرنظامیان زخمی شده در نوار غزه و تامین بیمارستان‌هایی برای ارائه خدمات پزشکی به آن‌ها و نیز تنظیم طرح اسکان مجدد برای ساکنان غزه را اعلام کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۴:۵۱

آخه ادم ناحسابی فلسطینیها هزاران ساله که اینجا زندگی می کنن. شما همش 75 ساله اومدید اینجا حالا اونا برن اسکاتلند؟ خوب شما برید اسکاتلند. اصلا چرا اسکاتلند برید لندن. جای خوب و خوش اب و هوایی هم هست. همه هم متمدنند و از ما خاورمیانه ای ها دورید. چطوره؟

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۱ ۰۰:۴۶

شما از تاریخ چه خوانده اید به ما بگیم تا ما هم یادبر
بگیرین

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۲۲:۳۵

برادر آخی از آلبانی
شما بیشتر بلدی بهمون یاد بده

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۶:۴۹

ناشناس ۱۵:۴۸ شما گمان کنم کتاب آشپزی خوندی خیال میکنی تاریخ بوده

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۵:۴۸

آخی
همینقدر از تاریخ بهتون یاد دادند؟

سارا۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۴:۴۵

خودت باید بری اسکاتلند

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۴:۳۹

البته درستش اینه که شما برگردید به آلمان و لهستان و اوکراین و روسیه

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۴:۳۱

والا بد هم نیست
یک عمر راحت می شوند

رضا۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۴:۲۴

ممکن است فلسطینیان به اسکاتلند بروند ولی اول صهیونیست ها را به جهنم می فرستند انشاالله بعد از آزادی قدس توسط فلسطینیان ایرلند هم از دست کفار آزاد خواهد شد.

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۶:۴۲

میخای کل دنیا رو آزاد کنیم و مسجد و حسینیه بسازیم براتون.. حالت خوبه !!!

ناشناس۱۴۰۲/۰۸/۱۰ ۱۵:۴۷

جالبه که هیچ کشور مسلمانی حتی ایران هم ازشون دعوت نکرده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.