آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
2بازدید

امروز؛روز همبستگی با سیلزدگان پاکستان

رئیس جمعیت هلال‌ احمر گفت : امروز پایگاه های جمعیت هلال احمر در سراسر ایران آماده دریافت کمک های مردمی هستند.

امروز ، همزمان با روز همبستگی و کمک به مردم مسلمان پاکستان ، محموله هزار تنی کمکهای مردمی ایران از راه زمینی به این کشور ارسال می شود.

به گزارش واحد مرکزی خبر ، رئیس جمعیت هلال‌ احمر گفت : امروز پایگاه های جمعیت هلال احمر در سراسر ایران آماده دریافت کمک های مردمی هستند.

ابوالحسن فقیه با اشاره به اینکه مهمترین نیازهای مردم سیل زده پاکستان سرپناه ، غذا ، دارو و آب است ، افزود : جمعیت هلال احمر هم در همین جهت و با ایجاد 3 اردوگاه در پاکستان این قبیل مایحتاج را به مردم سیل زده پاکستان عرضه می کند.

وی در ادامه کمک های نقدی مردم ایران را برای سیل زدگان پاکستان مفیدتر دانست و گفت: با کمک های نقدی، مایحتاج مردم سیل زده پاکستان بر اساس نیاز آنان خریداری می شود.

رئیس جمعیت هلال احمر افزود: تاکنون 15 محموله امدادی به وزن 830 تن به پاکستان ارسال شده است .

حدود یک ماه و نیم از سیل ویرانگر در پاکستان می گذرد و با گذشت این مدت هنوز حدود 20 میلیون سیل زده در آوارگی بسر می برند.

این سیل بدترین بلای طبیعی در تاریخ پاکستان از سال 1929 تاکنون بوده است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

بري۱۳۸۹/۰۶/۲۵ ۱۲:۱۸

زنده باد

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۵ ۱۱:۳۳

كار سيل زدگان بيارجمند ، ميامي استان سمنان به كجا رسيد آيا ان مردم فقير وحروم نياز به رسيدگي ندارند يا بايد كارشان در پيچ وخم اداري فراموش شود .

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۲۵ ۱۰:۴۴

پس کی روز همبستگی با مردم فقیر خودمون میرسه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.