آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
1بازدید

كرمي‌راد:

ديپلمات‌هاي پناهنده شده، مشكل روحي دارند

با تغيير عنوان نمايندگان ويژه به مشاور، دغدغه نمايندگان برطرف شد و طبيعي است كه واكنش مثبتي به آن داشته باشيم/مشكلات شخصي، فردي و نفساني اين ديپلمات‌ها دليل اصلي پناهندگيشان است.

يك عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس در رابطه با پناهندگي برخي سفراي ايران به كشورهاي ديگر گفت: وزارت خارجه بايد دقت بيشتري در اعزام ديپلمات‌هاي خود داشته باشد و از تجارب تلخي كه اخيرا به وجود آمده در گزينش‌هايش استفاده كند.

محمد كرمي‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار ايلنا، در رابطه با تغيير عنوان مشاوران نمايندگان ويژه رئيس‌جمهور به مشاور گفت: كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس طي نامه‌اي كه توسط علاءالدين بروجردي رئيس كميسيون به دولت ارسال شد از احمدي‌نژاد خواست كه موازي‌كاري بر بحث‌هاي فرهنگي و سياست خارجي كشور پايان داده شود.

وي افزود: پس از طرح ديدگاه‌هاي رهبر انقلاب پيرامون موضوع عدم موازي‌كاري در فعاليت‌هاي دستگاه سياست خارجي كشور، حضور اين افراد به عنوان نمايندگان ويژه رئيس‌جمهور موضوعيتي نداشت بنابراين نمايندگان مجلس در نامه خود با طرح لزوم انسجام در فعاليت‌هاي حوزه ديپلماسي، از رييس جمهور خواستند اين احكام را تغيير دهد.

اين عضو كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس گفت: با تغيير عنوان نمايندگان ويژه به مشاور، دغدغه نمايندگان برطرف شد و طبيعي است كه ما واكنش مثبتي به آن داشته باشيم.
وي خاطرنشان كرد: البته به دليل تسلطي كه رئيس‌جمهور به حوزه سياست خارجي كشور دارد به نظر مي‌رسد نياز چنداني به انتخاب نمايندگان ويژه نباشد.

كرمي‌راد متذكر شد: واكنشي كه نسبت به انتخاب نمايندگان ويژه رئيس‌جمهور صورت گرفت تلنگري بود تا از موازي‌كاري در حوزه‌هاي ديگر پرهيز شود.

وي افزود: سفراي ايران مي‌توانند فرستاده‌هاي اصلحي براي تبيين سياست‌هاي كشور باشند چراكه به لحاظ جايگاه قانوني و عرف بين‌المللي شناخته شده هستند.

اين نماينده مجلس در پايان در رابطه با اخباري كه حاكي از پناهندگي برخي از ديپلمات‌هاي ايران به كشورهاي ديگر است گفت: برخي از اين افراد داراي مشكلات روحي هستند و با پايان ماموريتشان براي آنكه بهانه‌اي براي باقي ماندن در كشور مورد نظر داشته باشند به دنبال شرايطي براي پناهندگي مي‌گردند و بر همين اساس مطالبي را مانند آنچه در رابطه با اين افراد شنيده شد، بيان مي‌كنند.

وي افزود: از ديدگاه بنده مشكلات شخصي، فردي و نفساني اين ديپلمات‌ها دليل اصلي پناهندگيشان است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.