آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
5بازدید

فرمانده انتظامی گیلان:

توقیف بیش از ۱۰۰۰ خودروی شوتی در گیلان

فرمانده انتظامی گیلان از توقیف ۱۰۳۳ دستگاه خودروی شوتی طی ۲۱ روز در استان خبر داد و گفت: ۲۸ میلیارد ریال کالای قاچاق کشف شده است.

توقیف بیش از ۱۰۰۰ خودروی شوتی در گیلان

 

به گزارش تابناک به نقل از پایگاه خبری پلیس، سردار عزیزالله ملکی اظهار کرد: به استناد تبصره ۷ ماده ۲۰ قانون مبارزه با قاچاق کالا در خصوص خودروهای شوتی فاقد کالای قاچاق نیز قانون‌گذار جرم‌انگاری کرده است.

وی افزود: در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز با اولویت مقابله با خودروهای شوتی در گیلان در بازه زمانی ۲۱ روزه، طی دو مرحله طرح سراسری توسط پلیس امنیت اقتصادی در گیلان به مرحله اجرا درآمد و در مدت زمان اجرای طرح هزار و ۳۳ دستگاه خودرو شوتی در سطح استان توقیف شد.

فرمانده انتظامی استان گیلان خاطرنشان کرد: ۴۵ دستگاه از این خودروها حامل بار قاچاق بوده و سایر خودروها نسبت به تغییر نامتعارف ارتفاع و تقویت موتور و تعبیه جاساز اقدام کرده بودند.

ملکی تصریح کرد: در این راستا ۲۳۲۰ عدد نوشت‌افزار، ۳۸۱۵ قطعه لوازم و تجهیزات رایانه‌ای، ۹۴۱ قلم لوازم آرایشی و بهداشتی ،۱۳ دستگاه لوازم خانگی، سه تن و ۳۶۰ کیلوگرم مواد خوراکی، دو تن و ۵۰۰ کیلوگرم کود شیمیایی، ۲۴۰ قوطی نوشیدنی انرژی‌زا، ۲۹۰ قطعه پرنده زنده، سه دستگاه فلزیاب و تعدادی اقلام قاچاق دیگر کشف شد.

وی از معرفی ۱۰۳۳ متهم در این خصوص با تشکیل پرونده برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی خبر داد و گفت: کارشناسان ارزش تقریبی کالای‌های قاچاق را ۲۸ میلیارد ریال برآورد کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.