آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
10بازدید

کاهش مسمومیت با مونوکسید کربن در ۷۷ روز گذشته

سازمان اورژانس کشور در اطلاعیه‌ای از کاهش ۲ درصدی آمار مرگ مسمومیت با مونوکسید کربن از ابتدای پاییز امسال خبر داد.

کاهش مسمومیت با مونوکسید کربن در ۷۷ روز گذشته

به گزارش «تابناک»، سازمان اورژانس کشور اعلام کرد، مونوکسیدکربن یک گاز بی رنگ، بی بو و بسیار سمی است که در اثر احتراق ناقص مواد سوختی حاصل شده همه ساله منجر به مسمومیت و مرگ تعداد زیادی از هموطنان می‌شود.

از میان ۱۵۲۹ نفری که از ابتدای پاییز امسال دچار مسمومیت با مونوکسید کربن شده اند، ۳۲۰ نفر توسط نیرو‌های اورژانس در محل حادثه درمان شده، ۱۱۲۵ نفر بعد از اقدامات اولیه جهت درمان تکمیلی به مراکز درمانی اعزام شده و متاسفانه ۸۴ نفر فوت کرده اند.

در این گزارش آماده از پاییز امسال تا به حال تهران با ۲۱۹ نفر، خراسان رضوی ۱۲۵ نفر و آذربایجان شرقی ۱۲۶ نفر بیشترین موارد ناشی از این مسمومیت را داشته اند که در این میان تهران با ۱۹ مورد منجر به فوت بیشترین آمار فوتی‌ها با مسمومیت گاز مونوکسید کربن را به خود اختصاص داده است .

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

علی۱۴۰۲/۰۹/۲۳ ۰۹:۰۵

بدین ترتیب از زخمات آقای رییسی تشکر می شود

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.