رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
6بازدید
۲۹

با وجود برخی فشارها و اخبار کذب؛

استاندار اصفهان تا پایان سفر لاریجانی، همراه او بوده است + تصاویر

از جمله برنامه هایی که استاندار اصفهان به عنوان عالی ترین مقام اجرایی استان رئیس مجلس را همراهی کرد، حضور در مراسم ادای احترام به شهدای استان اصفهان، افتتاح پروژه میدان تاریخی امام علی(ع)، سخنرانی در مسجد امام علی(ع)، دیدار با آیت الله مظاهری، رئیس حوزه علمیه اصفهان و دیدار با حضرات آیات ناصری، امامی، فقیه و طباطبایی نژاد بوده است.

 علی لاریجانی در سفر اخیر خود به استان اصفهان، به انتقاد شدید از مواضع اخیر رئیس جمهور درباره مجلس و نیز مواضع رئیس دفتر او پرداخت و استاندار اصفهان با وجود فشارهای بسیار، از همراهی رئیس مجلس خودداری نکرد.

به گزارش خبرنگار سرویس مجلس تابناک، در مراسم افتتاحیه فاز اول میدان تاریخی امام علی(ع) اصفهان،  پیش از دکتر لاریجانی، شهردار اصفهان سخنرانی کرد، که در همین هنگام تماس‌های پی در پی با ذاکر اصفهانی گرفته می‌شد.

بنا بر این گزارش، استاندار اصفهان در پایان سخنان شهردار اصفهان بر اثر کثرت تماس‌ها، مجبور شد تا در حضور رئیس مجلس و نماینده ولی فقیه در استان، برای دقایقی به گوشه‌ای از حیاط مسجد برود و به تماس‌هایی که از تهران با وی گرفته می‌شد، پاسخ دهد.

به نظر می‌رسد، در همین گفت‌و گوی کوتاه پنج دقیقه‌ای استاندار اصفهان، دلایل خود برای تداوم حضور در جلسه سخنرانی رئیس مجلس را به مقامات تهران نشین اعلام نمود؛ اما گویی، برخی خبرگزاری‌ها از جمله خبرگزاری دولت نیازی به تصمیم وی نداشته و بدون توجه به گزارش خبرنگار اعزامی خود به اصفهان، از ترک جلسه توسط استاندار خبر دادند.

گزارش خبرنگار «تابناک» و تصاویر ارسالی رسانه‌ها، حاکی از آن است که استاندار اصفهان، دو تا سه دقیقه پس از آغاز سخنرانی لاریجانی و پس از پاسخ به تلفن، به جایگاه خود بازگشت و در تمامی طول سفر رئیس مجلس را همراهی کرد.

گفتنی است، ذاکر اصفهانی، استاندار اصفهان ضمن حضور در فرودگاه اصفهان از رئیس مجلس و هیات همراه وی استقبال کرد و تا پاسی از شب که رئیس مجلس به تهران بازگشت در همه برنامه ها رئیس مجلس را همراهی نمود.

از جمله برنامه هایی که استاندار اصفهان به عنوان عالی ترین مقام اجرایی استان رئیس مجلس را همراهی کرد، حضور در مراسم ادای احترام به شهدای استان اصفهان، افتتاح پروژه میدان تاریخی امام علی(ع)، سخنرانی در مسجد امام علی(ع)، دیدار با آیت الله مظاهری رئیس حوزه علمیه اصفهان و دیدار با حضرات آیات ناصری، امامی، فقیه و طباطبایی نژاد بوده است.

با این تفاسیر، معلوم نیست چرا برخی رسانه ها ـ که منافع و مسائل گروهی را بر مسائل کلان ترجیح می دهند ـ اصرار بر طرح این موضوع کذب دارند.

 برای دریافت تازه ترین اخبار مجلس به سرویس مجلس تابناک مجلس مراجعه کنید.





 













Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

مرتضوی۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۱۴:۳۵

به نظر من دفتر آقای استاندار باید دیروز این خبر را تکذیب می کرد مگر خود استاندار تالحظه آخر با آقای لاریجانی نبودند پس چرا ایشان سکوت کرده اند؟چرا معاون ساسی امنیتی ایشان در مصاحبه با ایرنا خبر را تایید کرده اند ؟چرا مشاور امور جوانان ایشان هم تایید کرده اند؟این تناقض ها جای سوال دارد!!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۱۳:۲۴

آقاجون چی چی میگود می خواهید دستی دستی استانداری رو ازیشون بستونید...

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۱۱:۳۸

اين استاندار هم که گفته می شد قرار است جايگزين متکی شود، خودش هم مانند متکی بايد خداحافظی کند. البته عاقبت به خير شد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۱۱:۲۳

ابن که با ادبی و تواضع استاندار رو نسبت به لاریجانی می رساند . نه ین که استاندار با دولت مشکل دارد و طرفدار لاریجانی است.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۱۰:۵۰

به عنوان یک اصفهانی: درود بر استاندار زحمتکش و فرا جناحی اصفهان

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۱۰:۲۷

حالا اين انتقادات شديد چي بوده!؟

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۱۰:۲۱

نه دیگه اگه خاموش می کرد که دخلش اومده بود.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۵۷

آفرین به استاندار مردمی ما...

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۵۲

به دور از برداشتهای سیاسی از این افتتاحیه، باید به مسئولین استان اصفهان افتتاح این پروژه عظیم که یکی از شاهکارهای شهرداری اصفهان در توسعه پایدار شهر است را تبریک بگوییم احیای میدان تاریخی و باستانی امام علی (ع) ((عتیق)) میدانی که قدمت 800 ساله دارد در قلب شهر اصفهان آنهم در کمتر از یک سال و نیم نشان از درایت و توانمندی مسئولین اجرایی استان اصفهان دارد. افتتاح این پروژه عظیم را به همشهریانم در شهر اصفهان نیز تبریک می گویم

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۴۰

استاندار به اين خوبي در استان كم ديده بوديم واقعا با هوش ومديره بعد از انقلاب دو استاندار خوب داشتيم كه يكي از اونها همين اقاي ذاكره ديگري هم جهانگيري بود ووالسلام

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۳۵

استاندار محترم اصفهان اگر عزل شدی یقه تابناک را بچسب که آتیش بیار معرکه شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

تجلي۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۲۲

با سلام
بايستي از ريز موضوعات و جلسات لاريجاني خبر داشته باشد پس ....

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۲۲

تلفن همراه شده یک دردسر. مسئولین دراین سطح باید پاسخگویی به تماسهای تلفنی را به دفترشان واگذار نمایند.

azam۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۰۷

پس وزارت امورخارخه و استاندار پر کشیدند

مهدي ياسري۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۰۵

مجلس در راس امور است ، امور در جمله اي كه حضرت امام فرمودند اشاره به تصميمات مهم دارد يعني بايد مجلس سياستهاي كلان را ترسيم كند نه اينكه ساعت كار دولت را و هزار و يك قانون ضد و نقيض لذا اين مجلس شان در راس بودن را ندارد

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۹:۰۳

ظاهرا" بعضي رسانه ها و روزنامه ها ! از الآن آخرين اخبار مستند و موثق هفته آينده رو هم حاضر و آماده دارن؟؟؟!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۵۸

هيچ دقت كردين كه از اين خبرتون يه دنيا مطلب ميشه فهميد!!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۵۶

واقعا جای تاسف است که درکشور نسبت به رییس مجلس چنین رفتارهایی صورت گیرد در آن نشریاتی که طالب هرج ومرج ورواج توهین به مقامات وشکستن وحدت جامعه هستند را باید گل ولجن گرفت

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۵۵

به اين اصطلاحا" ميگن فشار از راه دور ، چون از نزديك ، روشهاي ديگه اي داره!!!!

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۵۵

خورشید هیچ وقت پشت ابر نمیمونه! ولی به نظرم کسی که خبر دروغ میده دیوار حاشاش هم بلنده!

اميد۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۳۹

درود بر استاندار اصفهان كه با اين كار فهم وشعورش را نشان داده

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۳۲

درود وسلام برمردان مخلص خـــــــــــــــــــدا

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۳۰

بنده خدا بايد بره دنبال يه كار ديگه

محمد برهاني۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۱۵

ببخشيدا اما اگر به شما هم از دفتر رياست جمهوري زنگ بزنند جرات داري موبايلتو خاموش كني ؟!

حق جو۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۰۶

شما هم از توبره ميخوريد هم از آخور مرد يا نامردي شما براي خودتان نيز ثابت نشده شما از مسعود رجوي پليد نيز بدتريد. صدام هزار شرف به شما و همفكران شما داشت. خداوند همه آقازاده هاي رانت خوار و آقاي خانم صفت را لعنت و بيآبرو بگرداند.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۸:۰۳

اقا جان موبایلش خاموش می کرد تا اینقدر دردسر برای او نشود.

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۷:۵۰

احمدي نژاد تنها اميد اين آب و خاك

ناشناس۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۷:۳۵

تا كي نفاق و جدايي؟ حجالت آوره. به جاي اينكار ها و باند بازي ها به فكر مردم باشيد.

اكبرعلي۱۳۸۹/۰۶/۳۰ ۰۷:۳۲

خوب! تمام گمانه زني ها براي جانشيني متكي توسط اين آقا تمام شد و ختم به خير شد انشاءالله
البته اگه پست استانداري خودشون رو بتونن حفظ كنن

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.