آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

قالیباف: مردم اولویت شهدای مجلس بودند

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: شهدای مجلس نشان دادند که اولویت مردم، اولویت مجلس است؛ مجلس باید فعال، مردمی و صدای ملت باشد.

قالیباف: مردم اولویت شهدای مجلس بودند

به گزارش «تابناک» به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، قالیباف در نخستین یادواره شهدای مجلس شورای اسلامی ضمن تشکر از خانواده شهدای مجلس تصریح کرد: باورمان این است و خواهد ماند که هر چه کشور و مردم عزیز ایران اسلامی در بعد مادی و معنوی ‌دارند، به برکت خون شهداست.

وی افزود: این جلسه بدون شک به یاد و نام شهدا و مجلس یادآوری و درس آموزی برای بنده و هم سنگرانم در مجلس است که در غفلت به سر نبریم و بدانیم بر چه صندلی‌هایی نشسته ایم.

رئیس مجلس شورای اسلامی، اساس مجلس را مبتنی بر مبانی اسلام و مردم دانست و گفت: باید بدانیم مجلس در انقلاب و جمهوری اسلامی، همان نمایندگان مردم و عین مردم هستند.

آقای قالیباف گفت: آن روزی که مردم در میدان جنگ با دشمن و کف خیابان ها با منافقین مبارزه می کردند، نمایندگان شان نیز در میدان جنگ و کف خیابان ها با دشمنان مبارزه می کردند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.