آخرین خبرشکار دو پهپاد شناسایی آمریکایی در آسمان قشم
0بازدید

حمایت دوباره عراق از اوپک پلاس

بغداد بار دیگر بر حمایت خود از توافق اوپک پلاس و تعهد کشورش به کاهش داوطلبانه تولید نفت تاکید کرد.

حمایت دوباره عراق از اوپک پلاس

 
به گزارش تابناک به نقل از رویترز، سخنگوی وزارت نفت عراق، عاصم جهاد، حمایت بغداد از توافق اوپک پلاس و تعهد کشورش به کاهش داوطلبانه نفت را بار دیگر تایید کرد.

وی افزود: تصمیم عراق در چارچوب تلاش‌های مشترک برای دستیابی به یک بازار باثبات و متوازن است.

این مقام عراقی تصریح کرد: «دولت عراق با جدیت برای دستیابی به ثبات و توازن مورد نیاز در بازار جهانی نفت و سطح خوبی از درآمد برای وزارت خزانه‌داری فدرال در گروه اوپک پلاس کار می‌کند.»

وی ادامه داد: «به لطف توافق اوپک پلاس برای کاهش تولید، کشورهای عضو نظیر عراق تلاش کرده‌اند تا به بالاترین میزان توازن میان عرضه و تقاضا را دست پیدا کنند تا بتوانیم ثبات در بازار جهانی نفت ایجاد کنیم.»

گروه اوپک پلاس برای رسیدن به توافق در نشست ماه نوامبر خود با کشورهای آفریقایی اختلاف داشت که این اختلاف سبب شد تا نشست با 3 روز تعویق انجام شود، اما در نهایت این گروه توافق کردند به طور داوطلبانه روزانه 2.2 میلیون بشکه نفت از تولید خود کمک کنند که شامل 1.3 کاهش تولید داوطلبانه روسیه و عربستان نیز هست.

آنگولا روز پنج‌شنبه اعلام کرد ماندن در اوپک منافعش را تامین نمی‌کند و اول سال آینده میلادی از اوپک بیرون می‌آید، اما نیجریه یک  روز پس از اعلام آنگولا، بر حضور خود در این سازمان تاکید کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.