آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
1بازدید

این استان‌ها منتظر برف و باران باشند

سازمان هواشناسی کشور وضعیت جوی کشور را برای امروز و فردا و ابتدای هفته آینده پیش بینی کرد.

این استان‌ها منتظر برف و باران باشند

به گزارش تابناک، سازمان هواشناسی کشور اعلام کرد: امروز پنجشنبه (۷ دی) در برخی نقاط استان‌های خوزستان، ایلام، لرستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد و از بعدازظهر این روز و جمعه (۸ دی) در استان‌های ساحلی خزر، اردبیل، ارتفاعات البرز مرکزی، خراسان‌های شمالی و رضوی بارندگی، رعدوبرق، وزش باد شدید موقت و در نقاط سردسیر بارش برف پیش‌بینی می‌شود.

امروز در استان‌های ساحلی خزر و اردبیل و جمعه در شمال شرق کشور کاهش محسوس دما رخ خواهد داد. همچنین در روز جمعه وزش باد شدید، گاهی گردوخاک در شمال شرق و شرق کشور دور از انتظار نیست.

روزهای شنبه تا دوشنبه (۹ تا ۱۱ دی) جوی آرام همراه با افزایش غلظت آلاینده‌ها در شهرهای صنعتی و پر جمعیت پیش‌بینی می‌شود. سه‌شنبه (۱۲ دی) نیز در استان‌های ساحلی خزر بارش پراکنده رخ خواهد داد.

خلیج فارس و دریای خزر از بعدازظهر پنجشنبه و جمعه مواج هستند.

آسمان تهران فردا (۸ دی) صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۴ درجه سانتیگراد و در روز شنبه (۹ دی) صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها غبار محلی با حداقل دمای ۵ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.