آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
2بازدید

از صحنه تصادف خودرویی فیلمبرداری کنید

رييس پليس راهور تهران در عين حال تاكيد كرد: اگر شهروندان تصور مي‌كنند كه تصادف خسارتي آنها به شكلي بوده كه امكان دارد بر هم زدن صحنه تصادف موجب ضايع شدن حق آنها شود، مي‌توانند ضمن فيلم‌برداري از صحنه تصادف با تلفن همراه خود، خودروها را تا زمان رسيدن پليس به كنار مسير هدايت كنند و پس از رسيدن افسر تصادفات، صحنه فيلم‌برداري شده را به افسر نشان دهند.

رييس پليس راهنمايي و رانندگي تهران بزرگ با خوب توصيف كردن وضعيت ترافيك پايتخت در روز شنبه از رانندگاني كه دچار تصادف خسارتي شده‌اند و احساس مي كنند كه احتمال دارد با بر هم زدن صحنه تصادف حق آنها ضايع شود، خواست ضمن فيلم‌برداري از صحنه تصادف با تلفن همراه خود نسبت به انتقال خودرو به كنار معبر اقدام كنند چرا كه در غير اين صورت ماموران راهنمايي و رانندگي ضمن برخورد، نسبت به اعمال جريمه هر دو راننده بر اساس آيين‌نامه راهور به دليل انسداد معبر اقدام مي‌كنند.

سردار حسين رحيمي در حاشيه «گشت كنترل ترافيك هوايي» خود كه صبح امروز حدود يك ساعت و 20 دقيقه در تهران انجام داد در گفت‌وگو با ايسنا، با اشاره به اينكه با برنامه‌ريزي‌هاي انجام شده، همكاري خوب مردم، تلاش ماموران راهنمايي و رانندگي، هماهنگي بخش‌هاي مختلف راهور از زمين و هوا و هماهنگي انجام شده در مركز كنترل ترافيك شهرداري تهران خوشبختانه تا لحظه مخابره اين خبر تهران وضعيت ايده آلي از لحاظ ترافيك داشته است افزود: كاهش ترافيك نسبت به سالهاي گذشته بر اساس نظر كارشناسان كم‌نظير بوده اما اين امر دليل نمي‌شود كه شهروندان از فردا مجددا از خودروهاي شخصي خود استفاده كنند.

وي با اشاره به اينكه حضور نيروهاي پليس از روز يكشنبه در معابري كه داراي مشكلات ترافيكي بودند گسترده‌تر خواهد شد گفت: خوشبختانه امروز دو فروند بالگرد هواناجا براي كنترل ترافيك هوايي در تهران بكارگيري شد و ترافيك پايتخت را علاوه بر زمين از هوا نيز كنترل كرديم و تمامي اين مسايل موجب شد بجز چند گره كوچك ترافيكي مشكلي براي ترافيك در تهران نداشته باشيم.

رييس پليس راهور تهران شروع پيك ترافيك صبحگاهي را از ساعت 6:30 تا 9 صبح عنوان كرد و گفت: در عين حال پيك ترافيكي نيز در ساعت 11:30 تا 13:30 خواهيم داشت و پيك ترافيك عصرگاهي نيز از 16:30 تا حدود 20 به طول خواهد انجاميد.

وي با اشاره به اينكه خوشبختانه امروز تا لحظه مخابره اين خبر تصادف فوتي در تهران گزارش نشده است تصريح كرد: در عين حال تعداد تصادفات خسارتي و جرحي نيز در پايتخت پايين بوده است.

وي در خصوص تصادفات خسارتي نيزبه ايسنا گفت: به رانندگاني كه تصادف خسارتي دارند توصيه مي‌كنيم حتما خودروي خود را از محل تصادف خارج كرده و به كنار مسير هدايت كنند چرا كه شركت‌هاي بيمه مكلف شدند تصادف‌هاي خسارتي را تا سقف 5/1 ميليون تومان بدون نياز به كروكي پليس پرداخت كنند.

رييس پليس راهور تهران در عين حال تاكيد كرد: اگر شهروندان تصور مي‌كنند كه تصادف خسارتي آنها به شكلي بوده كه امكان دارد بر هم زدن صحنه تصادف موجب ضايع شدن حق آنها شود، مي‌توانند ضمن فيلم‌برداري از صحنه تصادف با تلفن همراه خود، خودروها را تا زمان رسيدن پليس به كنار مسير هدايت كنند و پس از رسيدن افسر تصادفات، صحنه فيلم‌برداري شده را به افسر نشان دهند.

وي خاطرنشان كرد: بر اساس آيين نامه راهنمايي و رانندگي به ماموران پليس ابلاغ شده است با تصادف خسارتي كه ايجاد سد معبر مي‌كنند برخورد كرده و رانندگان سد معبر كننده را بر اساس آيين‌نامه جريمه كنند.

رييس پليس راهور تهران همچنين از شهروندان به دليل همكاري خوبشان براي روانساي ترافيك در روز شنبه تقدير و اظهار اميدواري كرد كه اين همكاري حداقل تا 15 مهرماه ادامه يابد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۰۴ ۱۱:۳۰

به ايشان بفرمائيد بيشترين علت ترافيك نبودن خطوط مناسب وحركت نكردن در بين خطوط است تصادف ها بيشتر به همين علت است و اكثر خروجي ها مثل مدرس به صدر نيز مردم روي خطوط داخل خروجي ميشوند و عين قيفي كه حجم زيادي مايع عبور بدهد ترافيك به عقب پس ميزند. لطفا" چاپ نفرمائيد مثل هميشه

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۰۳ ۲۰:۴۲

این کاریست که در آمریکا همواره توصیه شده و همه از آن آگاهند. تعجب می کنم چطور تازه در ایران یادشان افتاده

mahdi۱۳۸۹/۰۷/۰۳ ۱۶:۳۳

به نظر من که خوبه اما به شرط ها و شروطه ها که حق مردم ضایع نشه - البته اینو بگم که تو کشورای دیگه همه خیابونها با دوربین کنترل میشه و نه مثل ما که ................

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۰۳ ۱۵:۰۶

لطفا راجع به خط کشیهای مسیر حرکت و پر رنگ کردن یا تجدید آنها هم گزارشی تهیه شود. زیرا این خطوط در جهت دهی، حرکت بهتر و منظم تر رانندگان ، رعایت قوانین و کاهش تصادفات بسیار بسیار مفید است. در برخی تغییرات انجام شده خطوط مسیر حرکت به نرده های حائل منتهی میشود که جای تامل و اصلاح دارد.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.