آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
4بازدید

سئول: کره شمالی چند موشک کروز شلیک کرد

ستاد مشترک ارتش کره جنوبی یکشنبه اعلام کرد که کره شمالی چند موشک کروز به سمت سواحل شرقی شبه‌جزیره کره شلیک کرده است.

سئول: کره شمالی چند موشک کروز شلیک کرد

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا از رویترز، ستاد مشترک ارتش کره جنوبی جزئیاتی در مورد تعداد موشک‌های شلیک شده منتشر نکرد اما گفت که رصد و هوشیاری خود را افزایش داده و با آمریکا برای تحلیل این اتفاق همکاری می‌کند.

آمریکا و متحدانش می‌گویند که کره شمالی تقابل با آنها را افزایش داده است اما واشنگتن و سئول اعلام کرده‌اند که نشانه‌ای در مورد قصد پیونگ یانگ برای حمله قریب‌الوقوع به آنها نیافته‌اند.

تحلیگران و مقام‌های دولتی معتقدند با توجه به اینکه کره شمالی توسعه موشک‌های بالستیک را شدت بخشیده و همکاری با روسیه را افزایش داده و از اتحاد با کره جنوبی صرف نظر کرده است، انتظار می‌رود که پیونگ یانگ مبادرت به اقدامات تحریک‌آمیز کند.

کره شمالی اخیرا اعلام کرد یک موشک بالستیک با سوخت جامد را که حامل یک کلاهک جنگی هایپرسونیک (فرا صوت) بوده به عنوان بخشی از فعالیت‌های معمول خود در راستای توسعه سامانه‌های تسلیحاتی، آزمایش کرد.

کره شمالی چندی پیش نهادهای مرتبط با اتحاد دو کره را منحل کرد و کیم جونگ اون رهبر این کشور خواستار تغییرات در قانون اساسی برای مجاز شمردن «اشغال» کره جنوبی در جنگ شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.