آخرین خبرتاج: امیدوارم بیرانوند مرد سال آسیا شود
2بازدید

تحقیق و تفحص از وزارت راه کلید می‌خورد

نمایندگان کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی این هفته با بررسی طرح تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت راه و ترابری از حمید بهبهانی خواهند خواست تا در صورت لزوم، دستور همکاری بخشهای مختلف حمل و نقل به خصوص بخش هوایی کشور با نمایندگان را صادر کند.

کمیسیون عمران مجلس در حالی این هفته بررسی طرح تحقیق و تفحض از عملکرد وزارت راه و ترابری را در دستور کار داد که 37 نماینده مجلس نیز با پرسشهای مختلف عملکرد حمید بهبهانی را به چالش خواهند کشید.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایندگان کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی این هفته با بررسی طرح تحقیق و تفحص از عملکرد وزارت راه و ترابری از حمید بهبهانی خواهند خواست تا در صورت لزوم، دستور همکاری بخشهای مختلف حمل و نقل به خصوص بخش هوایی کشور با نمایندگان را صادر کند.

در عین حال، وزیر راه و ترابری برای پاسخگویی به پرسش37 نماینده مجلس شورای اسلامی سه شنبه هفته جاری به پارلمان خواهد رفت.

این هفته فرمانده پلیس راه کشور ، معاون حمل و نقل و پایانه های وزارت راه و ترابری و رئیس جمعیت هلال احمر برای بررسی حادثه اخیر اتوبوس محور ایلام به تهران که منجر به کشته شدن 40 نفر شد نیز به کمیسیون عمران مجلس می روند.

نمایندگان کمیسیون عمران این هفته طرح الحاق یک تبصره به قانون واگذاری دو هکتار از منابع ملی شده اطراف چابهار به شهرداری چابهار را نیز بررسی خواهند کرد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۰۴ ۱۴:۳۱

در مورد این طرحها لطفا خبر ندید. هر وقت به نتیجه رسید شما نتیجه را اعلام کنید.

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۰۴ ۱۲:۲۶

تيتر چند روز بعد نمايندگان با مذاكره (التماس و ...)وزير امضائ خود را پس گرفتند.
تيتر چند روز بعد از چند روز تحقيق وتفحص از وزارت .... كليد خورد.

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۰۴ ۱۲:۰۳

تو رو خدا اين وزير و وزير دفاع و آموزش وپرورش رو بذاريد كارشون رو بكنن

ناشناس۱۳۸۹/۰۷/۰۴ ۱۱:۴۲

دولت: ... منتظریم ببینید این موضعتون چند روز اعتبار داره...

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.