آخرین خبرهشدار مقام اماراتی درباره احتمال جنگ مجدد با ایران
2بازدید

چك ها را بدهيد ۷۰ درصد پولتان را بگيريد!

على فتح الله زاده، سرپرست باشگاه استقلال حدوداً ۴ ماه قبل روى صندلى مديريتى اين باشگاه نشست و سكان كشتى تقريباً به گل نشسته استقلال را برعهده گرفت. او در آن زمان فكرش را هم نمى كرد كه اين كشتى اينقدر بدهى داشته باشد اما در همان روزهاى آغازين تمام فكرش و ذكرش را به كار گرفت تا مطالبات اعضاى سابق و فعلى را پرداخت كند اما هنوز كه هنوز است موفق نشده مطالبات بازيكنان سال گذشته اين تيم را به آنها باز گرداند.


سرپرست باشگاه استقلال گويا حالا به اين فكر افتاده تا هر چه زودتر مطالبات سال گذشته بازيكنانش را پرداخت كند تا مبادا مثل رقيب سنتى اش درگير شكايت ودادگاه نشود.
ابرار : او در اقدامى جالب توجه به بازيكنان طلبكار اعلام كرده كه اگر پول خود را مى خواهند بايد چك هايشان را تحويل دهند و در آن هنگام ۷۰ درصد پول را دريافت كنند و ۳۰ درصد الباقى را ۱۵ روز ديگر بگيرند.
جالب است فتح الله زاده براى ۳۰ درصد باقى مانده چك جديدى به بازيكنان نمى دهد و عملاً نفرات هيچ مدركى بابت طلبشان از باشگاه ندارند.

چند تن از بازيكنان استقلال هم ديروز براى دريافت مطالبات گذشته خود تن به خواسته فتح الله زاده دادند و اتفاقاً ۷۰ درصد از پولشان را هم دريافت كردند.
•••

اين كه سرپرست باشگاه استقلال به فكر پرداخت مطالبات بازيكنانش است اقدامى خوب و قابل تحسين است اما از نظر قانونى چندان درست نيست، چرا كه از قديم گفته اند:« حساب حساب است، كاكا برادر» درست است كه بازيكنان استقلال به مديرعامل خود اعتماد كامل دارند اما قطعاً آنها بايد از باشگاه بابت ۳۰ درصد باقى مانده طلبشان چك دريافت كنند. حال شايد آبى پوشان طلبكار به خاطر رفاقت و اعتمادى كه دارند با فتح الله زاده توافقى كار مى كنند اما اگر خداى ناكرده مديرعامل باشگاه تا چند روز آينده تغيير پيدا كرد و يا مثلاً فلان بازيكن با مديرعامل درگيرى لفظى داشت، آيا باز هم فتح الله زاده مى تواند طلب نفرات را پرداخت كند؟

نه آقايان مدير! اين راهش نيست. خوب است كه شما توانسته ايد در اين مدت اندك اعتماد بازيكنان را به خود جلب كنيد اما بايد توجه داشته باشيد كه هر كارى راه رسمى دارد و اين راهى كه شما مى رويد درست نيست.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.