رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
11بازدید
۳۶

هفتصد و بیست و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین

اعزام نیروهای ویژه غرب به جنگ اوکراین/گزارشی مهم از واکنش احتمالی ناتو به حمله روسیه

هفتصد و بیست و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

اعزام نیروهای ویژه غرب به جنگ اوکراین/گزارشی مهم از واکنش احتمالی ناتو به حمله روسیه

اعزام نیروهای ویژه غرب به جنگ اوکراین

بین الملل تابناک: هفتصد و بیست و یکمین روز از حمله روسیه به اوکراین با دستور ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور این کشور می‌گذرد؛ تهاجمی که رویداد‌های بسیاری به دنبال داشته و منجر به تحریم گسترده روسیه از سوی بلوک غرب شده است و دورنمای مشخصی برای پایان آن نیز وجود ندارد.

{$smarty_live_blog}

اعزام نیروهای ویژه غرب به جنگ اوکراین

 یک مقام نظامی اروپایی در واکنش به اظهارات اخیر امانوئل مکرون رئیس‌جمهوری فرانسه که گفته بود رهبران غربی درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین مذاکره کرده‌اند، اظهار داشت «همه می‌دانند که نیروهای ویژه غربی در اوکراین حضور دارند و آنها فقط آن را به‌طور رسمی تایید نکرده‌اند».

 این مقام دفاعی اروپایی (که نامش فاش نشده) به روزنامه فایننشال تایمز گفت که اظهارات مکرون به‌منظور ایجاد بازدارندگی و ایجاد ابهام در قبال روسیه بود و همه می‌دانند که اکنون نیروهای ویژه غربی در اوکراین حضور دارند.

مکرون روز دوشنبه گفت مقامات غربی درباره احتمال اعزام نیرو به اوکراین مذاکره کرده اند و درباره آن نه به نتیجه رسیده اند و نه به طور کامل چنین احتمالی را رد کرده اند.
فایننشال تایمز نوشت: معاون صدر اعظم آلمان در رد ادعاهای پاریس درباره اعزام نیرو به اوکراین گفت: «شانسی» برای اعزام نیروی زمینی به اوکراین وجود ندارد و تنها باید سلاح های بیشتری در اختیار این کشور قرار داد.

رابرت هابک اظهارات مکرون را درباره امکان اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد و گفت خوشحالم از این که فرانسه به چگونگی افزایش حمایتش از اوکراین فکر می کند اما اگر بخواهم توصیه ای بکنم این است که باید سلاح های بیشتری در اختیار کی یف قرار داد.

فایننشال تایمز نوشت: اختلافات فرانسه و آلمان در حالی بروز یافته که قدرت های غربی به دنبال یافتن راه هایی برای افزایش حمایت از کی یف هستند که ممکن است با کمبود مهمات مواجه شود و در عین حال به دنبال جلوگیری از دامن زدن به تنش ها در جنگ با روسیه هستند.

مسکو روز سه شنبه هشدار داد که اعزام نیرو به اوکراین جنگ تمام عیار علیه ناتو را اجتناب ناپذیر خواهد کرد.

مکرون پیشنهاد خود را در نشست رهبران اروپایی در پاریس در روز دوشنبه مطرح کرد و گفت که گزینه اعزام نیروهای غربی به اوکراین مورد بحث قرار گرفته است.

با این حال اولاف شولتس صدراعظم آلمان گفت که قدرت های غربی توافق کرده اند که «هیچ نیروی زمینی در خاک اوکراین وجود نداشته باشد، هیچ سربازی از کشورهای اروپایی یا کشورهای ناتو به آنجا اعزام نشود»؛ اظهاراتی که توسط برخی از مقامات اروپایی در لهستان، ایتالیا و جمهوری چک تکرار شد.

یک مقام ناتو نیز در این زمینه گفت ائتلاف برنامه ای برای استقرار نیروهای زمینی خود در اوکراین ندارد. کی یف حق دفاع از خود را دارد و ما حق داریم از آنها حمایت کنیم.

مقامات فرانسوی اظهار داشتند که پیشنهاد مکرون این نیست که نیروهای غربی به طور دسته جمعی به خط مقدم اعزام شوند، اما این دیگر تابو نیست که موضوع دخالت آنها را رد کنیم.

فایننشال تایمز نوشت: نگرانی در مورد خطرات تشدید تنش با روسیه در کانون اختلافات داخلی آلمان بر سر ارسال موشک های دوربرد تاروس به اوکراین را تشکیل می دهد.

اوکراین گفته است که برای کاهش توانایی لجستیک نظامی روسیه و خرید زمان مورد نیاز فوری به سلاح های دوربرد نیاز دارد.

کاخ سفید: وضعیت اوکراین وخیم است

هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت ملی کاخ سفید درباره اوکراین با بیان اینکه «وضعیت وخیم است»، گفت که اگر کنگره آمریکا بودجه کمک به اوکراین را تصویب نکند،  "در یک یا دو ماه به احتمال زیاد روس ها پیشروی بیشتری خواهند کرد".

جان کربی هماهنگ کننده ارتباطات راهبردی شورای امنیت کاخ سفید روز سه شنبه به وقت محلی درباره اوکراین گفت: «وضعیت وخیم است.» سربازان اوکراینی در جبهه «تصمیمات سختی می‌گیرند» و «گلوله‌هایشان رو به اتمام است. آنها درحال از دست دادن قلمروی هستند که به سختی فتح کرده بودند.»

کربی تصریح کرد: «سربازان اوکراینی در جبهه نبرد، اکنون به حمایت نیاز دارند.‌ روس ها در حال حرکت هستند. این یک جنگ‌ متوقف شده نیست.»

کارین ژان پی یر، سخنگوی کاخ سفید نیز در این نشست گفت: جو بایدن رئیس جمهور آمریکا با رهبران کنگره دیدار کرد و بر اهمیت تامین مالی دولت و اجتناب از تعطیلی و همچنین «نیاز فوری به ایستادن در کنار اوکراین برای دفاع این کشور در برابر تجاوز روسیه» تاکید کرد.

ولودیمیر زلنسکی رئیس جمهور اوکراین با بیان اینکه از آغاز جنگ با روسیه حداقل ۳۱ هزار نفر از نیروهای اوکراینی کشته شده‌اند، گفته است: بدون کمک آمریکا میلیون‌ها نفر از مردم اوکراین کشته خواهند شد.

به گزارش سی‌ان‌ان، زلنسکی گفته است: اگر قانون گذاران آمریکایی درخواست جو بایدن رئیس جمهور ایالات متحده برای کمک نظامی ۶۰ میلیارد دلاری به اوکراین را تائید نکنند، میلیون‌ها نفر از مردم اوکراین در جنگ علیه روسیه کشته خواهند شد.

وی با بیان اینکه تاکنون ده‌ها هزار نفر از غیرنظامیان اوکراینی در مناطق اشغالی این کشور توسط نیروهای روسیه کشته شده‌اند، گفت: برای پی بردن به اهمیت و تاثیر کمک‌های کشورهای غربی و در رأس آنها آمریکا به اوکراین باید به خط مقدم جنگ بیایید تا ببینید چه خبر است، سپس به سراغ مردم و غیرنظامیان برویم تا متوجه شویم که بدون این حمایت چه اتفاقی برای آنها خواهد افتاد.

به نوشته سی‌ان‌ان، تلفات اوکراین در میدان نبرد یک راز کاملاً محفوظ است اما مقامات آمریکایی تخمین می‌زنند که از شروع جنگ با روسیه حدود ۷۰ هزار نفر از نظامیان اوکراین کشته و نزدیک به ۲ برابر این تعداد نیز زخمی شده‌اند.

از سوی دیگر الکسی رزنیکوف وزیر دفاع سابق اوکراین در ژوئن ۲۰۲۲ گفته بود که به اعتقاد او از زمان آغاز تهاجم روسیه تا آن زمان، ده‌ها هزار اوکراینی کشته شده‌اند اما ۲ ماه بعد، والری زالوژنی فرمانده وقت ارتش اوکراین اعلام کرد که تا آن تاریخ (ژوئن ۲۰۲۲) ۹ هزار نفر از نیروهای اوکراینی در جنگ با روسیه جان خود را از دست داده‌اند.

روایت نیوزویک از پیشروی روسیه

- رئیس سابق سازمان اطلاعات جاسوسی آمریکا (سیا) با اذعان به پیشروی‌های «فزاینده» روسیه در جنگ با اوکراین مدعی شد که ناکامی کی‌یف و عقب‌نشینی آن از برخی مناطق، به‌دلیل تاخیر در ارسال کمک نظامی غرب بوده است.

دیوید پترائوس ژنرال بازنشسته آمریکایی و رئیس سابق سیا مدعی شد که پیشروی مسکو با تلفات انسانی «باورنکردنی» همراه بوده است و کرملین در نهایت به یک نقطه عطف خواهد رسید.

این اظهارات ساعاتی بعد از آن مطرح شد که الکساندر سیرسکی فرمانده کل ستاد نیروهای مسلح اوکراین، عقب‌نشینی از شهر آودیوکا را که از زمان آغاز حمله مسکو در سال ۲۰۱۴ در اختیار نیروهای کی‌یف قرار داشت، اعلام کرد.

ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهوری روسیه پس از اعلام این عقب‌نشینی از سوی فرمانده اوکراینی، تصرف این شهر را «یک پیروزی مهم» ارزیابی کرد.

پترائوس که به نوشته نیوزویک جزو «روشنفکران جنگجوی» آمریکایی محسوب می‌شود در توجیه این شکست اوکراین مدعی شد: خروج از یک شهر ویران شده «یک تصمیم تاکتیکی درست بود».

وی که سابقه رهبری نیروهای ائتلافی در جنگ عراق و افغانستان را داشته، ادعا کرد که این منطقه در واقع فقط یک قطعه زمین است که از نظر راهبردی مهم نیست. این (شهر آودیوکا) اساسا کاملا ویران شده است و فکر نمی‌کنم که کنار گذاشتن و اجازه دادن به روسیه برای کنترل آن، اهمیت زیادی داشته باشد. در واقع، این عقب‌نشینی خط دفاعی را ساده می‌کند.

 

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سید۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۰۸:۴۷

مرگ بر پوتین متجاوز ومتحدش گره شمالی

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۳:۳۹

و متحد دیگرش

عباس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۰۱:۳۱

حق با پوتین هست آمریکا اوکراین را وادار به تنش با روسیه کرد و روسیه مجبور دفاع از نوع حمله شد. در فوتبال میگن بهترین دفاع حمله هست که روسیه انجام داد به نوعی روسیه داره از خاک خودش در مقابل غرب دفاع میکنه و باید روسیه به مراجع بین المللی به خاطر حمله غرب به خاکش شکایت کند.

اسماعیل۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۸:۰۱

شما حالت خوب نیست، روسیه متجاوز هست مثل اسرائیل و باید محکوم بشه

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۰۰:۵۹

پوتین جانی

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۳:۳۵

ببینید چه کار می کنید مثل گرگ های وحشی به جان هم بیفتید و یه جنگ جهانی شروع کنید و بشریت را به فنای عظما بدهید.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۰:۵۱

بشریت که خیلی وقته به فنا رفته ، شما نگران گله حیوانات دوپای روی کره زمین نباش، هرآنکس دندان دهد نان دهد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۲:۵۳

اگر امریکا به اوکراین دیگه کمک نکنه همه کشورها میرن بمب اتمی خودشون رو میسازن چون امنیت دیگه وجود نخواهد داشت

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۱:۳۹

مگه الان وجود داره؟؟؟
دنیا دنیای زوره، قدرت نداشته باشی باختی.

تن تن۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۲:۴۲

رای ما مشت محکمی به دهان پوتین و زلنسکی است.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۵۷

جهان در یک قدمی جنگ جهانی سوم قرار دارد

متخصص مغز۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۳۳

مغز براندازان هم اکنون
"باوجود شدت گرفتن تهدید حمله روسیه، اعضای پیمان ناتو بر سر جدول زمانی تهاجم احتمالی مسکو سردرگم هستند."
سردرگم نیستند بلکه اطلاعات دقیقی از آی پی کانادا دریافت کرده اند.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۰۱:۳۱

اقای دکتر.... مرسی که هستی!... ب

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۰۱:۳۰

تو متخصص مغز اورجینال نیستی داری اداشو درمیاری

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۱۵

تابناک چرا خبر بیماری پوتین رو منتشر نمیکنی !
فوری ! تلویزیون روسیه اعلام کرد ولادمیر پوتین دچار سکته خفیف شده

بعد از اینکه زلنسکی اعلام کرد ما در جنگ 30 هزار کشته دادیم رئیس جمهور روسیه از شدت خنده احساس کسالت کرد و به بیمارستان منتقل شد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۲:۲۲

انشالله که تورا با پوتین در یک تابوت خواهند گذاشت، نگران نباش. وقتی آمار روسیه در مورد کشته های خودش را بشنوی پر و بالت میریزه که مگه در جبهه روسیه داره تفریحات میگذرونه که اصلا کشته نمیده. ای بیچاره بیسواد.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۱۴

سوئد هم کم کم عضو ناتو خواهد شد ، ناتو همینطور به گسترش ادامه میده تا گردن پوتین رو بیشتر فشار بده .

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۲:۲۰

پوتین ابله متجاوز به اوکراین حمله متجاوز گرانه کرد که ممکنه در آینده اوکراین جز ناتو بشه، تازه معلوم هم نبود ناتو اصلا قبولش کنه، ولی خود پوتین جنایتکار باعث شد فنلاند که عضو ناتو نبود و همسایه روسیه هست بره جزو ناتو و سوئد همسایه اش هم بزودی به ناتو می‌پیوندد. خب تا قبل از حمله که اینا جز ناتو نبودن. روسیه متجاوز احمق

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۱۲

آی پی کانادا شما گفته زلنسکی مبنی بر 30 هزار کشته رو تایید میکنی؟ اگر شما تایید کنی من قبول میکنم

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۰۱:۲۹

متاسفانه اگر تایید ای پی را بخواهی باید باز هم بیشتر در لابی مرگز درمانی منتظر اسانسور باقی بمانی

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۱۲

وقتی زلنسکی گفت ما در جنگ فقط 30 هزار کشته دادیم مطمئننم غربی ها دیگه از شکست اوکراین مطمئن شدن گفتن واقعا ما 3 ساله داریم ثروت و مالیات خودمون رو خرج چنین خل و چلی میکنیم ؟!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۱۰

4 روز پیش که زلنسکی اومد جلوی خبرنگاران و جلوی همه دوربین ها گفت ما در طول جنگ سرجمع 30 هزار کشته دادیم ، خبرنگارها چطوری جلوی خنده خودشون رو گرفتن ؟!

اصلا خود زلنسکی چطور جلوی خنده ش رو گرفت؟!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۰۹

بعضی لحظات در تاریخ ماندگارن ، مثل خودسوزی راهب تبتی ، مثل خودسوزی خلبان آمریکایی ، مثل لحظه ای که زلنسکی گفت ما در 3 سال جنگ فقط 30 هزار کشته دادیم

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۲:۰۶

حالا وقتی دیدی روسها چقدر میگن کشته دادیم اونوقت میفهمی چقدر روسها از اوکراینی ها بدتر هستن

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۰۸

زلنسکی! ای دلقک ! حداقل بگو 70 هزار تا کشته دادیم! بگو 100 هزار تا کشته دادیم! وقتی میگی ما در 30 سال جنگ با روسیه فقط 30 هزار تا کشته دادیم خب مردم خودت هم دیگه میفهمن خل ی !

عباس۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۰۱:۳۳

ببخشید که سربازان روسیه زاده شدن. خود روسیه نیم میلیون کشته داده وگرنه از مزدورهای چچن و آفریقا استفاده نمیکرد

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۰۷

اجازه بدید من یکبار دیگه قهقهه سر بدم از اینکه زلنسکی اعلام کرده کل کشته های ما 30 هزار نفر بوده

محمد فقیه نوری۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۰۷

آیا امکان دارد روسیه به ناتو حمله کند

مینا۱۴۰۲/۱۲/۱۰ ۱۱:۵۵

اونی که اول شروع کنه قطعا و بلا شک روسیه هست، چون جوهره و ذات روسها تجاوز هم به خاک کشورها برای تصاحب هست هم به نوامیس

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۰۵

من همیشه برام سوال بود که آی پی کانادا دلقک تره یا زلنسکی ، که الان بعد از اعلام فقط 30 هزار کشته به عنوان تلفات اوکراین توسط زلنسکی دیگه برام ثابت شد دلقک اعظم و شایسته همین زلنسکیه

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۱:۰۴

من هنوز بعد از 5 روز خنده م بند نیومده از اینکه زلنسکی گفت ما از ابتدای جنگ تا امروز 30 هزار تا کشته دادیم ، نوکرتم زلنسکی که اینطور خنده به لبان مردم مینشونی

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۰:۵۹

بایدن راهی بیمارستان شد .
تنها ۳۴ درصد از رای‌دهندگان آمریکایی باور دارند بایدن از توانایی ذهنی کافی برای ریاست‌جمهوری برخوردار است.

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۰:۴۹

خوب خیلی طبیعی هست که اکراین به عنوان یک دولت به رسمیت شناخته شده از سوی سازمان ملل که حقوق کاملا مستقل دارد از دوستان و متحدان و همراهانش تقاضای کمک مستشاری و حمایت کند! حتی کوبا شصت سال هست که مستقل هست و در 70 کیلومتری امریکا ولی امریکا هرگز خلاف مقرارات بین المللی نمی تواند به بهانه تهدید امنیتی عملیات ویژه نظامی راه بیاندازد. دنیا شهر پوتین و مدادوف و روسیه نیست که هر چه خواستند انجام دهند!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۰:۴۷

خیلی از دوستان می گویند مهمترین مولفه در دنیای امروز فقط و فقط تسلیحات و قدرت سخت هست. حرفی نیست. ولی کاش این دوستان توضیح می دادند که چرا ناگهان بعد از این همه تاخت و تاز غرب و اسراییل و امریکا به محور مقاومت از عراق و یمن و سوریه و لبنان و... همه سلحشورها پیام دادند که الان زمان صبر استراتژیک هست؟ دلیلش ساده هست. چو خواب الو یک پیغام فرستاد که مشکلی نیست. بیشتر موشک و پهباد بزنید. ولی اگر ادامه دهید من هم دیگر چشمم را بر صادرات نفت تخفیف دار ایران به چین نمی بندم. این گوی و این میدان! همه می دانیم و داریم می بینیم که نتیجه این پیغام چه بود. با این صادرات ارزش پول دارد سقوط می کند وای به حالی که جو خواب الو اسبدوانی شود!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۰:۴۱

برخی دوستان ممکن هست زیاد اهل تاریخ نباشند. ولی دیگر کیم که معرف حضورشان هست. کیم هم مانند پوتین و مدادوف هفته ای نیست که کره جنوبی و ژاپن و امریکا را تهدید نکند و بگوید دیگر صبرش تمام شده و همه باید از ترس بلرزند!. این داستان برای هفتاد سال ادامه دارد! اگر روزی کیم سلحشور شد و حاضر شد کاری بیشتر از به هم زدن خواب و اسایش ماهیهای ابهای کره شمالی انجام دهد مدادوف و پوتین هم سلحشور می شوند و از دنیا و مقام و حساب های یک میلیون تومنی دل می کنند وحاضر می شوند که خطر کنند! ما اگر تاریخ را خوانده باشیم و این افراد را نشناسیم برای همین باور و حمایت از پوتین و کیم و مادورو و.... خوبیم!

ناشناس۱۴۰۲/۱۲/۰۹ ۲۰:۴۰

درود بر اکراین مرگ برقاجار

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.