پیروز انتخابات مجلس در بابلسر و فریدونکنار مشخص شد

علی‌اصغر باقرزاده پیروز انتخابات مجلس دوازدهم در بابلسر و فریدونکنار شد
کد خبر: ۱۲۲۴۸۳۰
|
۱۲ اسفند ۱۴۰۲ - ۱۴:۱۷ 02 March 2024
|
5119 بازدید

به گزارش تابناک به نقل از ایرنا، - علی‌اصغر باقرزاده که در مجلس یازدهم نمایندگی مردم بابلسر و فریدونکنار را بر عهده داشت با کسب ۶۵ درصد آراءِ مردم این حوزه انتخابیه و پیروزی در انتخابات مجلس دوازدهم برای دومین دوره پیاپی به خانه ملت رسید.

 واجدان شرایط مشارکت انتخاباتی در حوزه انتخابیه بابلسر و فریدونکنار در انتخابات ۱۱ اسفند از بین ۱۷ نامزد حضور در مجلس دوازدهم، علی‌اصغر باقرزاده را با ۴۲ هزار و ۲۸۸ رأی از مجموع ۶۴ هزار و ۷۴۶ رأی به عنوان نماینده این حوزه انتخابیه در بهارستان برگزیدند.

در حوزه انتخابیه بابلسر و فریدونکنار برای انتخابات ۱۱ اسفند، ۱۴۷ هزار و ۹۵۹ واجد شرایط رأی دادن بودند که با حضور ۶۴ هزار و ۷۴۶ نفر در ۱۲۶ شعبه اخذ رأی این حوزه انتخابیه، مشارکت حدود ۴۴ درصدی را ثبت کردند.

باقرزاده چهار سال پیش و در انتخابات مجلس یازدهم از ۶۴ هزار و ۲۹ رأی مأخوذه ۳۰ هزار و ۴۳۰ رأی کسب کرده بود و توانست با کنار زدن ولی‌الله نانواکناری نماینده بابلسر و فریدونکنار در مجلس دهم، راهی خانه ملت شود.

 برای انتخابات ۱۱ اسفند سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رأی در سراسر مازندران برپا شد که از این تعداد ۲ هزار و ۵۶۹ شعبه ثابت و ۶۴۱ شعبه سیار بود.

همچنین از نظر تفکیک شهر و روستا نیز از سه هزار و ۲۱۰ شعبه اخذ رأی استان، یک‌هزار و ۴۶۸ شعبه برای مناطق شهری و یک‌هزار و ۷۴۲ شعبه برای مناطق روستایی تدارک دیده شد.

در این انتخابات ۲ میلیون و ۴۷۸ هزار و ۲۴۴ مازندرانی واجد شرایط رأی‌دهی بودند که از بین ۳۳۲ نامزد حضور در مجلس دوازدهم و پنج نامزد مجلس خبرگان رهبری نام افراد مد نظر خود را به صندوق انداختند تا در نهایت ۱۲ نماینده منتخب مازندرانی‌ها از ۹ حوزه انتخابیه در مجلس شورای اسلامی و چهار نماینده این استان در مجلس خبرگان رهبری انتخاب شود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟