رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
4بازدید
۰

آماده‌باش آتش‌نشانی اهواز در پی بارش شدید باران

رییس سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اهواز گفت: تمامی ایستگاه های آتش نشانی اهواز در پی بارش شدید باران و احتمال آبگرفتگی در حالت آماده باش هستند.

آماده‌باش آتش‌نشانی اهواز در پی بارش شدید باران

عکس آرشیوی است.

به گزارش «تابناک»، ابراهیم قنبری بامداد شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: طبق دستور شهردار اهواز تخلیه آبگرفتگی ناشی از بارش باران به این سازمان محول شده است.

وی گفت: طی چند ساعت اخیر طبق اعلام اداره کل هواشناسی خوزستان بیش از ۱۵ میلیمتر باران در این شهرستان باریده است.

قنبری ادامه داد: در حال حاضر تخلیه آبگرفتگی در خیابان ادهم و برخی نقاط منطقه آخرآسفالت اهواز آغاز شده است.

رییس سازمان آتش نشانی اهواز اظهار کرد: از تمامی تجهیزات و ماشین آلات این سازمان استفاده خواهد شد تا آب وارد خانه‌های مردم نشود.

گفتنی است، با اجرای طرح فاضلاب اهواز تلاش شده است تا از آبگرفتگی بر اثر بارش باران در این شهرستان جلوگیری شود.

تا قبل از اجرای این طرح در زمان بارش باران بیش از ۳۰۰ نقطه شهرستان اهواز دچار آبگرفتگی می‌شد.

اداره کل هواشناسی خوزستان پیش از این نسبت به ورود ۲ سامانه بارشی به استان هشدار داده بود

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.