آخرین خبردلداری عجیب کنفدراسیون فوتبال آسیا به عربستان
1بازدید

امضاکنندگان استیضاح وزیر نیرو 45 نفر شدند

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: تعداد امضاهای استیضاح وزیر نیرو به 45 نفر رسیده است.

به گزارش خانه ملت، "سید موید حسینی صدر" اظهار داشت: نمایندگان همچنان به استیضاح وزیر نیرو اصرار دارند و خواهان این هستند تا رسیدن به اهداف خود موضوع را ادامه دهند.

نماینده مردم خوی در مجلس شورای اسلامی یادآور شد: بحث استیضاح وزیر نیرو از 4-3 ماه پیش مطرح شده و تا کنون مجموعه این وزارتخانه نتوانسته مشکلات موجود را رفع کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: در صورت ادامه روند فعلی که آقای نامجو و مجموعه کاری وی در پیش گرفته به نظر می رسد به رغم جنبه های مثبت اخلاقی، وزیر نیرو به دلیل ضعف عملکرد نخستین وزیر برکنار شده کابینه باشد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: متاسفانه وزارت نیرو در بسیاری از بخش ها به خصوص امور آب بسیار ضعیف عمل کرده است.

وی اظهار امیدواری کرد: استیضاح وزیر نیرو موجب می شود تا وزارت نیرو با دقت، توجه و تلاش بر امور کارشناسی اقدام کند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.