چای سرد ترکیبی از انواع چای سبز و سیاه، آب و طعم دهنده های میوه ای است که برای اولین بار در کشور تولید می شود.
به گزارش مهر، مصرف این نوشیدنی بعد از نوشابه های گازدار و آب رتبه سوم را در بین نوشیدنیها در کشورهای توسعه یافته به خود اختصاص داده و مصرف آن به علت سالم و طبیعی بودن، استفاده نکردن از افزودنیها و مواد نگهدارنده و ایجاد شادابی و نشاط ، رو به افزایش است.
بر اساس این گزارش این محصول دارای تمام خواص چای سبز و سیاه (ویتامینهای متعدد از گروه B ، اسید فولیک و ویتامین نیاسین) بوده و به دلیل دارا بودن ترکیباتی به نام کاتشین، فیتوکمیکال و پلی فنول که نوعی آنتی اکسیدان محسوب می شود در پیشگیری و درمان انواع بیماریها موثر است.
کمک به درمان و پیشگیری سرطان به علت وجود آنتیاکسیدان، کاهش دهنده کلسترول و همچنین آرامبخش و ضداسترس بودن خواص چای سرد از دیگر مزایای این نوشیدنی است.
در حال حاضر چای سرد برای اولین بار در کشور با نام یخ چای و با سه طعم چای سرد لیمویی، چای سرد کلاسیک ارل گری و چای سرد سبز با طعم لیمو به بازار عرضه شده است.