آخرین خبررشد مصرف بنزین برای نخستین بار منفی شد
3بازدید

قیمت بلیت هواپیما تا دو هفته آینده افزایش می‌یابد

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: پیشنهاد افزایش قیمت بلیت هواپیما در شورای عالی هواپیمایی مطرح شده و تا دو هفته آینده این افزایش اعمال خواهد شد.

قیمت بلیت هواپیما تا دو هفته آینده افزایش می‌یابد

به گزارش «تابناک»، محمد محمدی بخش در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری صداوسیما گفت: امروز در جلسه دیوان عدالت اداری برای تعیین وضعیت نرخ گذاری بلیت هواپیما شرکت کردیم و نظرهای کارشناسی در این زمینه بیان شد.

وی افزود: پیشنهاد ارائه شده به دیوان، رعایت ماده ۶ قانون هواپیمایی کشوری است یعنی شورای عالی هواپیمایی در تعیین نرخ مشارکت داشته باشد.

رئیس سازمان هواپیمایی ادامه داد: تا دو هفته آینده، قیمت نهایی بلیت هواپیما مشخص می‌شود و پیشنهاد افزایش قیمت از مجرای شورای عالی هواپیمایی مطرح شده است و چنانچه تا آن زمان رأی دیوان عدالت اداری صادر شود تعیین قیمت‌ها از طریق ستاد تنظیم بازار انجام نمی‌شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: چنانچه این رأی اعلام نشود، بلیت بر اساس تصمیم شورای عالی هواپیمایی تعیین تکلیف می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۲۱ ۱۰:۰۴

ایا این دولت غیر از گرانی هنر دیگری هم دارد !!!!!؟؟؟؟

علی بچه تهرون۱۴۰۳/۰۱/۲۱ ۰۹:۲۷

از اونجائیکه خیلی سرویس بهینه و هواپیماهای جدید در اختیار مردم گذاشتین. هر روز هم به نرخها افزایش بدین. دستمریزاد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۱/۲۱ ۰۹:۱۱

خیلی وقته مسافرت با هواپیما برای خیلی ها آرزو شده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.