رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
8بازدید
۲۰

احضار فعالان رسانه‌ای درپی انتشار مطلب کذب درباره نیکا

مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: برخی از فعالان رسانه‌ای که با استناد به گزارش جعلی و پر از اشتباه بی‌بی‌سی، با همراهی گروه‌های ضد انقلاب اقدام به انتشار مطالب کذب در رابطه با پرونده نیکا شاکرمی کرده بودند به دادستانی تهران احضار شدند.

احضار فعالان رسانه‌ای درپی انتشار مطلب کذب درباره نیکا

 به گزارش تابناک، مرکز رسانه قوه قضائیه اعلام کرد: به واسطه انتشار مطالب کذب، توهین‌آمیز و تبلیغ علیه نظام در فضای مجازی پس از انتشار گزارش جعلی سایت انگلیسی BBC در رابطه با پرونده نیکا شاکرمی، دادستانی تهران علیه تعدادی از خبرنگار‌ها و فعالان رسانه‌ای اعلام جرم کرد.

به گزارش میزان، دادستانی تهران در راستای وظیفه قانونی عدلیه برای مقابله با برهم زنندگان امنیت روانی جامعه، ضمن اعلام جرم، برای این افراد پرونده قضایی تشکیل داد و جهت ارائه توضیحات به دادسرای تهران احضار شدند.

گفتنی است روز گذشته در حالی سایت BBC جهانی گزارشی جعلی و نادرست و پر اشتباه در رابطه با پرونده نیکا شاکرمی منتشر کرد که پیشتر به این پرونده رسیدگی دقیق قضایی صورت گرفته و نتایج بررسی‌ها نیز رسما در رسانه‌ها اعلام شد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۲۲:۳۴

مردم متوجه هستند و قدرت تحلیل دارند

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۹:۱۵

وقتی 500 کیلو مدارک کاملا" سری را اسرائیل دزدید تمام مسئولین این خبر را مسخره کردند و به ساده لوحی اسرائیل خندیدند که چنین ادعای ابلهانه ای را مطرح کرده است اما بعد معلوم شد که درست بوده

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۷:۴۸

خدا اخرو عاقبت همه رو بخیر کنه شهوترانی به همه ی قشرها سرایت کرده

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۷:۳۰

فعال

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۵:۴۸

مهم افکار عمومی است .

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۵۴

گزارش پر اشتباه؟؟؟یعنی در گزارش گزاره صحیح هم وجود دارد؟ بعبارت دیگر میخواهید بگویید کمی تا از قسمتی از گزارش صحیح است؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۴۶

مادرش چه حالی داره

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۴۶

عجب عدالتی!عجججببب!

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۳۹

داستان سرائی و دروغگوئی دو خصوصیت مطلب منتشره بی بی سی درباره شاکرمی است که بر اساس یک نامه جعلی و تائید یک لب و دهن با ته ریش منتشر شده. البته در آخر به غیر قابل اعتماد بودن نامه هم اذعان کرده اما معمولا ادم های معمولی یک مطلب را به طور کامل نمی خوانند که متوجه نظر مثلا حرفه ای رسانه انگلیسی بشوند لذا باور می کنند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۳۱

گزارش دروغ بی بی سی انتقام بابت تظاهراتی بود که ایران در لندن سازماندهی کرد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۳۰

نیکا کیه دیگه ، نمیشناسم

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۵:۵۲

می دونی کشورت کجاست؟

ایران۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۵:۰۴

تو خودتو هم نمیشناسی
اگه میشناختی اسمت رو نمیگذاشتی ناشناس؟؟؟؟؟؟؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۵۷

خیلی از مرحله پرتی. برو خودتو آپدیت کن

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۳۰

کار خبرنگار انتشار هست بعد بگیر وببندش چیه؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۶:۵۴

صداقت فقط در خبرگزاری های دولتی است و بس. اگر هم مطالب کذبی در آنها منتشر میشه بخاطر عوامل نفوذی است.

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۵:۰۳

انتشار چی؟ اگه قرار باشه خبرنگار، فقط هر چی از اینور و اونور می‌شنوه رو بازنشر بده، با یه موبایل یا یه اپلیکیشن فاقد قدرت درک و راستی آزمایی چه فرقی داره؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۴:۲۱

بجای اینکه بپردازن به تجمعات دانشجویان در امریکا یا سیل در دبی و افول غرب در همه حوزه ها به این مطالب بی اساس دامن میزنن

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۷:۴۶

میدونم داری برعکس میگی و تابی ندانسته تاییدش کرده

ناشناس۱۴۰۳/۰۲/۱۲ ۱۵:۲۰

واقعا من نمیدونم مشکل کشور دیگه مشکلای کشور ما رو توجیه میکنه آخه

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.