آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
1بازدید

براي خداحافظي باقري هماهنگي انجام نگرفت !

رييس كميته بين‌الملل فدراسيون فوتبال گفت: براي خداحافظي كريم باقري از بازي‌هاي ملي وقفه‌اي در جريان ديدار ايران و برزيل به وجود نخواهد آمد.

 

در پاسخ به اين سوال كه آيا جزييات برنامه خداحافظي كريم باقري از بازي‌هاي ملي در ديدار پنج‌شنبه مشخص شده است يا خير گفت: هيچ هماهنگي‌اي انجام نشده است.
 
عباس ترابيان در گفت‌وگو با ايسنا)،  تنها چيزي كه مي‌دانيم اينكه قرار است بر اساس نظر سرمربي تيم ملي باقري دقايقي را بازي كند. ضمن اين كه به ذهنم رسيده شماره 6 را براي باقري در اين بازي كنار بگذاريم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به وسواس فدراسيون برزيل اين مساله از سوي آنها پذيرفتني است كه يك بازيكن ايراني در جريان اين بازي دوستانه از بازي خداحافظي كند و احيانا اين برنامه بازي را براي دقايقي دچار وقفه كند، گفت: مطمئنا وقفه‌اي در جريان بازي ايجاد نخواهد شد. آنچه كه مشخص است اين كه نحوه اجراي خداحافظي باقري از بازي‌هاي ملي به خودمان مربوط است و بايد بر اساس نظر قطبي باقري دقايقي را بازي كند. البته خوشبختانه باقري در شرايط آرماني قراردارد و مي‌تواند به خوبي براي تيم ملي بازي كند.

ترابيان با ابراز رضايت از محل اقامت تيم ملي گفت: اين هتل همان جايي است كه قرار شده تيم ملي در دسامبر و پيش از حضور در رقابت‌هاي جام ملت‌هاي آسيا در آنجا حضور داشته باشد. خوشبختانه بازيكنان هم از شرايط اين هتل رضايت دارند و مشكلي در اينجا نمي‌بينيم.

وي در پاسخ به اين سوال كه آيا آمار جديدي از بليت‌هاي فروخته شده در اختيار داريد، گفت: آمار جديدي در دست نيست اما تا دوشنبه شب حدود دو هزار قطعه بليت فروخته شده و هنوز صندلي‌هاي زيادي وجود دارد كه هواداران ايراني بتوانند اين بازي را از نزديك تماشا كنند. فكر مي‌كنم بيشتر هواداران گذاشته‌اند تا امروز يا نهايتا فردا بليت اين بازي را خريداري كنند.

ترابيان در پاسخ به اين سوال كه چند روز پس از اينكه كفاشيان اعلام كرد به احتمال فراوان ايران 26 آبان به مصاف نيجريه مي‌رود فدراسيون فوتبال نيجريه تعليق شد، با اين شرايط چه تيمي را جايگزين نيجريه مي‌كنيد، گفت: نمي‌دانم آقايان چرا چنين چيزهايي را اعلام مي‌كنند. وقتي ما هنوز قراردادي را امضا نكرده‌ايم اعلام چنين مسائلي بي معني است.

 
 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.