کریستیانو رونالدو مرد سال لیگ عربستان شد

کد خبر: ۱۲۴۰۱۲۲
|
۱۰ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۶:۴۴ 30 May 2024
|
3190 بازدید

 رونالدو در آستانه پنجمین دهه عمر خود به یک عنوان دیگر دست یافت و با درخشش در النصر به عنوان بهترین بازیکن فصل لیگ عربستان انتخاب شد.

به گزارش تابناک ورزشی، کریستیانو رونالدو پرتغالی روزهای خوشی را با النصر تجربه کرد و با آنکه تیمش نتوانست عنوان قهرمانی را در پرولیگ به دست آورد اما او عنوان آقای گلی و بهترین بازیکن فصل را از آن کرد.

به نوشته سعودی‌اسپورت، کریستیانو رونالدو با اعلام سایت رسمی رقابت‌های لیگ عربستان به عنوان بهترین بازیکن فصل انتخاب شد.

باشگاه النصر به انتخاب رونالدو به عنوان بهترین گلزن و بازیکن فصل اینگونه واکنش نشان داد: «چیز عجیبی نیست. رونالدو عادت به شکستن رکوردها و کسب عناوین دارد.»

رونالدو با زدن ۳۵ گل عنوان آقای گلی را در لیگ عربستان به دست آورد و یک رکورد تاریخی را به نام خودش به ثبت رساند. او در مجموع در فصل جاری ۴۴ بازی برای النصر انجام داد و توانست ۴۴ گل به ثمر برساند و ۱۳ پاس گل هم بدهد. این ستاره پرتغالی بسیار امیدوار است که بتواند با النصر در فصل جاری یک جام به دست آورد؛ چرا که تیمش قرار است جمعه‌شب در فینال جام حذفی عربستان به مصاف الهلال برود.

اشتراک گذاری
برچسب ها
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟