آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
8بازدید

پیکر سومین مفقودی سیل کندوان پیدا شد

امدادگران هلال احمر ساعت ۱۶ امروز یکشنبه پیکر بانوی ۴۶ ساله مفقود شده در سیل جاده چالوس را با گذشت ۱۰ روز در محدوده پل اوشن رودخانه چالوس در جاده کندوان پیدا کردند.

پیکر سومین مفقودی سیل کندوان پیدا شد

به گزارش تابناک، فرماندار چالوس گفت: پیکر سومین مفقودی ناشی از سیل ۲۴ خرداد در جاده چالوس توسط امدادگران هلال احمر چالوس پیدا شد.
 
محمد شریفی فرماندار چالوس در گفتگو با تسنیم اظهار داشت: امدادگران هلال احمر ساعت ۱۶ امروز یکشنبه پیکر بانوی ۴۶ ساله مفقود شده در سیل جاده چالوس را با گذشت ۱۰ روز در محدوده پل اوشن رودخانه چالوس در جاده کندوان پیدا کردند.
 
وی بیان کرد: جسد بانوی ۴۶ ساله به دلیل جراحات وارده به پزشکی قانونی تحویل داده شد چرا که پس از گذشت ۱۰ روز برای شناسایی واحراز هویت باید تحویل می‌شد.
 
وی گفت: پنجشنبه ۲۴ خرداد جاری شدن سیل در جاده کندوان محدوده رستوران دربند را داشتیم که خسارت به زیرساخت‌ها و واحد‌های تجاری حاشیه جاده را داشت و ۱۶ نفر مصدوم و سه نفر جان باختند.
 
براساس این گزارش مفقودی سیل پسربچه ۱۰ ساله و دختر ۲۰ ساله و مادر خانواده ۴۶ ساله بودند که اجساد آن‌ها با ورود نیرو‌های امدادرسان پیدا شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.