آخرین خبرخلاصه بازی تراکتور 2 - نفتچی ازبکستان 2
3بازدید

پاسخ سخنگوی دولت به اظهارات روحانی

از رکوردی در بی‌اخلاقی، امروز به رکوردی در اخلاق سیاسی رسیدیم و این رعایت اخلاق به برخی جرئت می‌دهد آمارهای رسمی و عیان را زیر سوال ببرند.

پاسخ سخنگوی دولت به اظهارات روحانی

به گزارش «تابناک»، علی بهادری جهرمی در نشست خبری مشترک با وزیر راه و رئیس بانک مرکزی گفت: در زمان شروع به کار دولت یازدهم سالانه یک میلیون و ۷۵۰ هزار خودرو و ۸۵۰ هزار واحد مسکن ساخته می‌شد که به کمتر از ۸۰۰ هزار خودرو و ۳۰۰ هزار مسکن کاهش و تحویل این دولت دادند.

بخش‌هایی از سخنان وی در ادامه می‌آید:

*این دولت شرایط را از رکورد تورم تولید کننده ۱۰۳ درصد در ماه‌های پایانی دولت قبل، به ۲۳ درصد کاهش داده است.

*نرخ رشد پولی ۶۱ درصدی سال ۹۹، در سال ۱۴۰۲ به ۱۷.۵ درصد و نرخ رشد نقدینگی ۴۳ درصدی دولت قبل، الان به حدود ۲۴ درصد رسیده است.

*از ضریب جینی ۴۰ صدمی به ضریب جینی ۳۸ صدمی و کاهش فاصله طبقاتی جدی رسیدیم. 

*نرخ بیکاری که تا حدود ۱۲ درصد در سال ۹۷ افزایش پیدا کرده بود، به ۸ درصد رسید.

*از رشدهای اقتصادی که تا منفی ۳۶ درصد در گروه نفت و گاز در سال ۹۸ رسیده بود، به رشدهای اقتصادی تا ۱۴.۷ درصدی نفت و گاز در سال ۱۴۰۲ رسیده‌ایم.

*از رکوردی در بی‌اخلاقی، امروز به رکوردی در اخلاق سیاسی رسیدیم و این رعایت اخلاق به برخی جرئت می‌دهد آمارهای رسمی و عیان را زیر سوال ببرند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.