رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
43بازدید
۱۳۰

اختصاصی «تابناک»/

گزینه‌های معاون اولی از چهار به دو رسید/ انتخاب نهایی پزشکیان از بین شریعتمداری و عارف

«مسعود پزشکیان» که جمعه گذشته در جریان برگزاری دور دوم انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم توانست به عنوان نهمین رئیس جمهور منتخب مردم ایران برگزیده شود، اکنون در مرحله سبک سنگین کردن گزینه های مختلف برای بهره گیری از آنها در دولتش است.

گزینه‌های معاون اولی از چهار به دو رسید/ انتخاب نهایی پزشکیان از بین شریعتمداری و عارف

به گزارش خبرنگار «تابناک»، شاید مهمترین انتخاب او برای دولتش که برگزیدن معاون اول رئیس جمهور است، بزرگترین آزمون او برای ورود به مقوله سکانداری کشور باشد؛ چراکه این فرد باید شخصی باشد که در سطوح مختلف حاکمیت از ارتباطات خوبی برخوردار باشد، بواسطه فرماندهی اقتصادی کابینه، فهم اقتصادی، بازرگانی و صنعتی صحیحی داشته و البته بتواند مورد پذیرش اعضای کابینه   نیز قرار بگیرد.

از هفته گذشته تاکنون نام های مختلفی برای تصدی کرسی معاون اولی دولت پزشکیان مطرح شده است که از جمله آنها می توان به «محمدرضا عارف»، «محمد شریعتمداری»، «حسین دهقان» و «علی طیب نیا» اشاره کرد که اکنون گفته می شود نام دو نفر از اسامی یاد شده از قهرست گزینه های معاون اولی حذف شده و رئیس جمهور منتخب باید از بین دو نفر باقی مانده یک نفر را به عنوان معاون اولش برگزیند.

بواسطه انتصاب «حسین دهقان» در آبان ماه سال سال گذشته و اینکه از صدور حکم رهبری برای وی تنها هشت ماه می گذرد و او انتصابات و تغییرات زیادی در این مجموعه صورت داده است؛ بررسی ها در خصوص دهقان برای پست معاون اولی متوقف شده است. همچنین با توجه به اینکه نام «علی طیب نیا» برای تصدی پست معاون اقتصادی رئیس جمهور و رئیس شورای هماهنگی اقتصادی دولت نهایی شده است؛ او نیز از بین گزینه های معاون اولی کنار رفته است.

اکنون «مسعود پزشکیان» با خیال راحت تری قرار به انتخاب معاون اولش از بین دو گزینه باقی مانده دارد. «محمد شریعتمداری» و «محمدرضا عارف» تنها گزینه های پیش روی رئیس جمهور منتخب برای تصدی پست معاون اولی ریاست جمهوری هستند و به نظر می رسد که پزشکیان بلافاصله پس از برگزاری مراسم تنفیذ و تحلیف یکی از این دو نفر را برای تصدی این جایگاه مهم و حساس در دولتش معرفی خواهد کرد.

پزشکیان در دور اول انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۴۰۳ با قرار گرفتن در جایگاه اول به دور دوم انتخابات راه پیدا کرد و در دور دوم توانست با کسب ۵۳.۷ درصد از آرای مأخوذه و شکست «سعید جلیلی» به عنوان رئیس‌جمهوری اسلامی ایران انتخاب شود. او پیش‌تر در انتخابات ریاست‌جمهوری ۱۳۹۲ شرکت کرد، اما قبل از آغاز بررسی صلاحیت‌ها به علت ثبت‌نام «اکبر هاشمی رفسنجانی» انصراف داد و در انتخابات ریاست‌جمهوری در سال ۱۴۰۰ هم توسط شورای نگهبان رد صلاحیت شد.

 

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

سعید۱۴۰۳/۰۴/۲۷ ۱۷:۲۳

هر دو عزیز از بزرگان هستند که هرکدام توانایی جایگاه ریاست جمهوری را دارند، اما باید توجه کرد که کشور مملو از افرادی یست که نخبه، توانمند و مقید به منش اصلاح طلبی هستند. لطفا معاون اول را بگونه ای انتخاب کنید که پس از ۸ سال ریاست جمهوریتان، معاون اول شما به راحتی مقبولیت جامعه را بدست آورد و رییس جمهور شود و ادامه راه اصلاح طلبی تضمین شود.

ساسان۱۴۰۳/۰۴/۲۶ ۲۳:۵۷

انتخاب من بعنوان معاون اول دکتر طیب‌نیا است، اما اگر بین عارف و شریعتمداری خواستند انتخاب کنند دکتر عارف بهتر است، مدیریت عالی و بی نقصی دوره قبل داشت. اداره مملکت با بشکه‌ای ۸ دلار حاصل نبوغ ایشان بود.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۶ ۰۲:۴۶

اره واقعا کرسنت از کارنامه موفق خاتمی و روحانی بود.

دکتر بهرام دلگشایی۱۴۰۳/۰۴/۲۵ ۲۱:۰۵

جناب دکتر پزشکیان
بنده عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران بودم و جنابعالی را را از نزدیک می شناسم و تردیدی در انسانیت شما ندارم.
خواهش میکنم از انتصاب نیروهای سوخته و تکراری استفاده نکنید.

یونس سجودی۱۴۰۳/۰۴/۲۵ ۱۷:۴۱

بهترین گزینه سعید جلیلی هستش تا جلوی چشم باشه و کارهاش قابل کنترل باشند.

امیر۱۴۰۳/۰۴/۲۴ ۱۳:۴۲

به نظر من هیچ کدام مناسب معاون اولی نیستند معاون اولی باید اقتصاد دان قوی وپشتوانه عالی برای رئیس جمهور باشد

حسنی۱۴۰۳/۰۴/۲۴ ۰۹:۲۱

دکتر محمد شریعتمداری با توجه یه سوابقش بسیار از عارف متعادل تر است

saeed۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۱۲:۱۶

ادم های تکراری، حرف های تکراری، کارهای تکراری

نادی۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۱۱:۵۵

به نظر من هم اگر از چهره های تکراری استفاده نکنند بهتر است

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۱۱:۴۱

همان آقای جهانگیری بهترین گزینه است مرد توانمدی است کارنامه خوبی هم دارد

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۱۰:۳۸

از الان بریم دنبال ژنراتور و تانکر آب بازهم اینا اومدن...اسکرین شات بگیرین برای سال دیگه همین موقع!

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۱۰:۲۱

2 گزینه کاملا خنثی

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۱۰:۱۸

از نسل جدید استفاده کنید

داود۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۱۰:۱۸

خدایا تا چه زمانی قراره کشور ما در دولت های مختلف گرفتار چهره های تکراری باشه........خدایا به این دولت مردان جوانان مومن و جدید را نشان بده........

محمود۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۱۰:۰۴

اینها بدرد نمیخورن
اینهمه آدم ما داریم
دوباره شریعتمداری ؟ معاون اول ؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۹:۴۶

سلام
گزینه هایی که برای وزارت ارتباطات مطرح شده همه از نزدیکان و دوستان آذری جهرمی است ، یعنی هر شخصی که آذری جهرمی به ظریف معرفی کرد وزیر می شود این که نشد شورای راهبری !!!!

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۹:۳۴

سلام
با توجه به انتصاب ظریف ایشان آذری جهرمی را معاون اول خواهد کرد ، گلی که پزشکیان از پشت ۱۸ قدم خواهد خورد ، آذری جهرمی نمی گذارد پزشکیان دیده شود .

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۹:۲۵

زنگنه از اینها بهتره.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۹:۲۱

یعنی دست رییس جمهور منتخب اینقدر بسته است؟ . غیر از اینها یک آدم با فکر جدید و کارکشته پیدا نشد؟دنبال یک شخص در فاصله سنی 45 تا 65 باشد.

فؤاد۱۴۰۳/۰۴/۲۵ ۲۲:۴۹

معاون اول جای آزمون و خطا نیست ، مهمترین پست بعد از رئیس جمهور هست ، باید قوی ، کاردان ، مدیر و مدبر و نفوذ کلام و شخصیت داشته باشه چون خود رئیس جمهور عزیز باید بخشی از امورات را به ایشان تفویض کند

سامان۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۹:۱۷

ژن برتر آقای عارف که کلی بدبختی و بیچارگی برای وزارت ارتباطات و اطلاعات وقت به همراه داشت. حداقل کمی به تاریخچه عملکرد ایشان رجوع شود بد نیست. شریعتمداری هم که عملکردش در وزارت صمت مشخص بود. وای به حال ما مردم بیچاره.!!!

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۹:۱۲

خود ظریف و پزشکیان و افراد تیم معرفی وزرا چیزی نمیگن نمیدونم این آدم ها از کجا اسم هاشون در میییاد

رضا۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۹:۰۵

اگر عارف ثبت نام می کرد در انتخابات رییس جمهور بود الان برای خودش وزنه ای است بخصوص در راهبرد اصلاح طلبی. پس پزشکیان و عارف مکمل همیدیگرند

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۶:۲۵

الفاتحه !!!! اگر هریک از این دونفر انتخاب شوند واقعا" باید فاتحه دولت را خواند. امان از دست شما رسانه ها که مبخواهید با این ترفندها نفرات تاریخ مصرف گذشته را به دولت و مردم تحمیل کنید.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۰:۴۵

فقط طیب نیا برای معاون اولی مناسب است.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۳ ۰۰:۳۱

در هر حال پاکدستی مهمترین موضوع است. آنهایی که اخبار منفی در موردشان است نباید وارد کابینه شوند

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۲۳:۳۱

بهترین گزینه کارامد و مقتدر اقای پور محمدی است که هم قدرت مبارزه با فساد را دارد و هم توان مقابله با کارشکنی ها و تخریب های جریانات تندرو ...
هیچ یک از از افراد که مطرح شده ، توانایی و احاطه اقای پور محمدی را ندارند

فؤاد۱۴۰۳/۰۴/۲۵ ۲۲:۴۵

کاملا درسته

یک ایرانی۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۲۱:۵۷

نه عارف ونه شریعتمداری!!@@.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۲۱:۴۸

مخبر صد شرف داره به عارف و شریعتمداری

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۲۱:۴۷

من اگر رییس جمهور باشم حداکثر کاری که به اینها بدهم کار کمک‌کار شناسی است.
حالا خیلی میخواهند لطف بکنند دفتر دار و یا بایگان قسمت.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۲۱:۰۳

آقای لاریجانی و یا ابقای مخبر

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۲۰:۰۱

جناب دکتر پزشکیان هیچ بک از این دو نفر بدرد شما نمیخورد

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۹:۵۰

انصافا از سرمایه های ملی کشور هستند . نخبه - منصف - توانمند و‌پیش کسوت در اجرا و سیاست و بسیار اصیل و باشخصیت

قادر۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۹:۰۵

میشه لطف کنید بگید این دو نفر که شما پر رنگ شون می کنید تا به حال چه کار کرده اند؟ چه گلی به سر این ملت زده اند؟!

پرام۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۸:۵۸

مگه انصافاکسی باسواتر باهوشتر سالمتر موفق تر باسوابق پاک وعالی پاک ستراز بهترازکترعارف توایران هست نفراول انشگاه ایران فول بورس به آمریکا نفراول انشگاه آمریکا استاتمام خوشتیپ سالم باهوش ایشان خوش رحرییس جمهور

محسن۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۸:۱۱

اگه شریعتمداری اومد خیلی نومید کننده هست. نه نوبخت، نه ظریف، نه جهرمی، نه زنگنه، نه آخوندی و نه شریعتمداری...

علی۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۷:۲۶

اگر عارف معاون اول شد
من و پزشکیان دعوامون میشه

علی۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۷:۱۰

شایعه ست. شما چه جوری هر روز از خودتون لیست در میارید؟ در صورتی که ظریف گفت به هیچ وجه صحت نداره این گمانه زنی ها!

دانشجو۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۶:۴۶

با انتخاب این گزینه ها دولت زیر سوال میرود شریعتمداری در دولت هشت ساله روحانی کارنامه خوبی نداشت لطفا گزینه های جدید و کارآمد و چابک و فعال انتخاب کنید که به مرام و مسلک دکتر پزشکیان بخورد .

هژیر۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۵:۴۲

امروز آقای ظریف به عنوان رییس شورای راهبردی پیام دادن که هیچ گزینه ای برای هیچ پستی هنوز مطرح نشده و همه چی شفاف در‌رسانه ها‌ بیان خواهد شد

عاباس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۵:۲۹

همون مخبر مکه چشه

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۲۰:۰۸

مخبر ادم فروتنی است

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۵:۲۴

آقای پزشکیان دراسرع وقت فکری به حال حقوق کارمندوکارگر بکن. افزایش حقوق امسال افتضاح بود. تازه یه چیزی ازپس انداز روی افزایش میزارم تاحق بیمه. بیمه تکمیلی. مالیات. بیمه شخص ثالث.بیمه بدنه خودرو. ....... تازه هنوز مهرماه نیومد افزایش هزینه مدرسه بچه ها وهزینه دانشگاهها...... خدایا به دادمان برس

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۵:۱۴

گزینه های بهتری هم هستند.

فؤاد۱۴۰۳/۰۴/۲۴ ۱۷:۵۴

آقای دکتر جهانگیری

مسعود۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۵:۰۸

ایدبه نیروی توانمند و قوی انتخاب کنه

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۴:۳۴

دکتر عارف بهترین گزینه است تو دولت خاتمی معاون اول بود و بسیار موفق

شب۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۹:۲۶

بهترین دولت بعد از انقلاب دولت خاتمی است حداقل رشد اقتصادی در دولت خاتمی ۶ درصد بود و سفره های مردم بزرگ و پهن بود و اکثریت مطلق مردم راضی بودند.حیف از آن دوران که متاسفانه برخی ها ناعادلانه قضاوتش می‌کنند.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۷:۰۷

خود دولت خاتمی یک دولت بشدت ناموفق بود و ایران هیچ توسعه ای نداشت اتوبوس نبود و اوج ماشین های ملت پراید بود الان کدوم موفقیت؟ اینکه جمعیت دهه شصت از شانس خاتمی همه دانشگاهی و دبیرستانی بودند و کار و خونه و زن و شوهر و بچه و هزار تا چیز دیگه نمی خواستند سبب شد بحرانی درست نشه در دوره اش وگرنه با اون سبک مدیریت و توسعه صفر کشور خدا دونه چه جنگها و اعتراضاتی میشد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۴:۱۵

شایسته است یک محقق برجسته و غیرنظامی برای حفظ و نگهداشت نخبگان در ودجا انتخاب گردد

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۳:۰۹

آقای فتاح گزینه مناسبی است

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۲:۵۶

برنده برنده است چه با یک رای چه با ۳ میلیون رای بیشتر .
جهت اطلاع :توی متن آرای دکتر پزشکیان ۵۷ درصد اعلام شده البته ۵۳/۷ درست است.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۲:۳۰

زاکانی باید برکنار گردد

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۲:۳۰

طیب نیا مناسبه. ظریف هم مناسبه

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۵:۱۳

معاون اول بهتره که شخصی باشد ارتباطش با بقیه نهاد ها قوی باشه
اقای طیب نیا و ظریف خوبن اما نمیتونن ارتباط جامعی با بقیه دستگاه ها داشته باشن.

ناشناس۱۴۰۳/۰۴/۲۲ ۱۲:۲۳

آقای پزشکیان اشتباه نمیکنم که یه جای نهج البلاغه اومده که:

اگر با کسی که به او ظنی داری ٬ دوستی کردی و از پشت به تو خنجر زد ٬ مقصر خودت خواهی بود.( نقل به مضمون)

؟

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.