رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
5بازدید
۰

باند بزرگ قاچاق سوخت با انتقال ۲۰۰ تانکر به بندر لنگه

رییس کل دادگستری هرمزگان از انهدام یک باند بزرگ قاچاق سازمان یافته سوخت در بندر لنگه خبر داد.

باند بزرگ قاچاق سوخت با انتقال ۲۰۰ تانکر به بندر لنگه

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، مجتبی قهرمانی اظهار کرد: به دستور دادستان عمومی و انقلاب شهرستان بندرلنگه طی یک عملیات ضربتی توسط ضابطین قضائی، یک باند قاچاق سازمان یافته سوخت در شهرستان بندر لنگه، شناسایی و منهدم شد.

وی افزود: بنا بر اخبار و گزارشات واصله اعضای این باند سازمان یافته قصد داشتند ظرف سه هفته بیش از ۲۰۰ تانکر با ظرفیت ۳۰ هزار لیتر سوخت را به لنگه بارگیری و از طریق دریا قاچاق کنند.

رئیس کل دادگستری هرمزگان تصریح کرد: مأموران همچنین پس از شناسایی و توقیف یک دستگاه بونکر در بازرسی از آن، ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق را کشف و ضبط نمودند.

قهرمانی بیان کرد: پس از هماهنگی‌های لازم با مراجع ذیربط تاکنون، دو نفر در این رابطه دستگیر و تحویل مقامات قضائی شده‌ اند.

این مقام قضائی همچنین با بیان اینکه مرتکبین قاچاق سازمان یافته سوخت علاوه بر جریمه نقدی و مجازات حبس به ضبط اموال ناشی از جرم نیز محکوم می‌شوند، تصریح کرد: دستورات قضائی لازم جهت تحویل سوخت‌های مکشوفه به شرکت پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی صادر شده است.

رئیس کل دادگستری استان هرمزگان در پایان تأکید کرد: اقدامات مجرمانه قاچاقچیان سوخت از زیر چتر اطلاعاتی دستگاه قضائی و ضابطین مخفی نخواهد ماند و مجازات مرتکبین چنین جرایمی قاطع و بدون اغماض خواهد بود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.