آخرین خبرعکس: پنجره‌ای به گذشته؛ شهید لاریجانی در کنار سرلشگر محسن رضایی
7بازدید

زورگیران‌بی‌رحم پایتخت بازداشت شدند

دادستان تهران با اشاره به دستگیری زورگیران پایتخت تاکید کرد: با مرتکبین جرایم خشن و اخلال کنندگان نظم و امنیت بدون ترحم برخورد قاطع قانونی می‌شود.

زورگیران‌بی‌رحم پایتخت بازداشت شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، در ساعات اولیه امروز (پنجشنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۳) بود که انتشار فیلم زورگیری از یک شهروند تهرانی افکار عمومی را جریحه‌دار کرد.
 
با انتشار این فیلم دادستان تهران با صدور دستوری از مقام قضائی خواست زورگیران حاضر در فیلم منتشره بلافاصله دستگیر و به دست عدالت سپرده شوند.
‌
اخبار واصله در این مورد حاکی است هر دو سارق حاضر در فیلم بلافاصله با دستور قضائی شناسایی، بازداشت و با حضور در صحنه وقوع زورگیری بازسازی صحنه جرم را انجام داده‌اند.
‌
‌دادستان تهران گفت: زورگیران بازداشت شدند و به دستور قضائی بازسازی صحنه انجام شد.
‌
‌صالحی تاکید کرد: با مرتکبین جرایم خشن و اخلال کنندگان نظم و امنیت بدون ترحم برخورد قاطع قانونی می‌شود.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.