رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
1بازدید
۰

تخریب دو پاسگاه نظامی پاکستان توسط نظامیان افغانستان

رسانه ها از تخریب دو پاسگاه نظامی پاکستان توسط نظامیان دولت موقت افغانستان در گذرگاه «تورخم»و ادامه درگیری ها در این منطقه خبر می دهند.

تخریب دو پاسگاه نظامی پاکستان توسط نظامیان افغانستان

به گزارش «تابناک» به نقل از العربیه، درگیری میان نیروهای دولت موقت افغانستان و مرزبانان پاکستانی امروز دوشنبه در گذرگاه مرزی «تورخم» خسارت‌های جانی برجای گذاشته است.

بر اساس اعلام بی بی سی، منابع آگاه به رسانه‌ها گفته اند که نیروهای پاکستانی و نیروهای دولت موقت افغانستان در نزدیکی گذرگاه تورخم در بخش های مرزی میان دو کشور باهم درگیر شده‌ اند.

منابع رسانه‌ای گزارش دادند که درگیری میان نیروهای امنیتی طالبان و مرزبانان پاکستانی در مرز تورخم، همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری آوا، منابع مردمی خبر دادند که ۲ پاسگاه نظامی پاکستان در مرز تورخم، در حملات نیروهای دولت موقت افغانستان تخریب و سقوط کرده است.

هنوز از جزئیات و دلایل این درگیری جزئیاتی منتشر نشده است.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.