رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
3بازدید
۵

پزشکیان: دولت موظف به تأمین حقوق شهروندی ایرانیان است

رئیس جمهور در مجلس گفت: دولت، خود را دولت همه ملت ایران می‌داند و موظف به تأمین حقوق شهروندی ایرانیان است و ملتزم به اولویت منافع ملی است.

پزشکیان: دولت موظف به تأمین حقوق شهروندی ایرانیان است

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم، مسعود پزشکیان در جلسه علنی بررسی برنامه‌های وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم طی سخنانی بیان کرد: باید به شرایط خطیر موجود درخصوص زندگی مردم دقت داشته باشیم و خواست ملت، تحول و تغییر است.

وی افزود: امروز در فرصت خلق امید و وفاق برای عبور از تنگناهای پیشروست؛ فرصت برآمده از انتخابات میدان جدید همراهی و همکاری ملی درون حکومت، بین حکومت و جامعه و درون جامعه است. دولتی که امروز به مجلس معرفی شده، دولت وفاق ملی است. این دولت خود را دولت همه ملت ایران می‌داند و موظف به تأمین حقوق شهروندی ایرانیان است و ملتزم به اولویت منافع ملی است.

رئیس‌جمهور عنوان کرد: التزام به قانون اساسی، اهداف سند چشم‌انداز و سیاست‌های کلی ابلاغی مقام معظم رهبری و تحقق برنامه هفتم توسعه محورهای همگرایی بین دولت و سایر قوا و ارکان نظام است. امروز روز آزمون عرصه‌ی این همگرایی است. باید بین مردم خلق امید کنیم و از این امید پاسداری کنیم. باید فهم مشترکی از این وضعت برای پاسخگویی به خواسته‌های مردم داشته باشیم.

پزشکیان گفت: مردم در وضعیت سخت اقتصادی قرار دارند و بی‌عدالتی در بخش‌های اقتصادی، اجتماعی و سیاسی وجود دارد و تدابیر جاری قادر به حل مشکلات‌مان نیستند. مردم ما را پاسخگوی نیازهای خود نمی‌بینند و بی‌میلی آنان برای مشارکت پرشورتر در انتخابات نشانه‌ای از این است. البته مردم نشان دادند که به کشور و انقلاب باور دارند و اگر احساس کنند برای‌شان کار می‌شود، امیدوار می‌شوند.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۱۰:۵۷

پس افغانها را بیرون کنید

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۰۹:۳۳

فقط شعار. توو گرمای سخت عسلویه و خوزستان کار میکنیم بعد یه عده زیر کولر نشین برای ما سقف حقوق تعیین کردن.

کیاراز۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۱۰:۰۰

خب نرو اونجا کار کن..حتما پول بیشتری میدن که رفتی..

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۰۹:۳۱

دقیقا کدوم حق و حقوق ؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۵/۲۷ ۰۹:۲۷

دولت موظف به ایجاد صلح و امنیت و تنش زدایی وحفظ ثبات اقتصادی است.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.