مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل
داریک صفحه خبر
تبلیغات در تابناک صفحه خبر
مبین نت
فلای تو دی- صفحه خبر

وحشت وزیر جنگ اسرائیل از پاسخ ایران

یوآو گالانت وزیر دفاع اسرائیل در دیدار با رئیس ستاد ارتش آمریکا به پاسخ ایران به رژیمش پرداخت.
کد خبر: ۱۲۵۶۰۴۷
|
۰۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۰:۴۲ 27 August 2024
|
5550 بازدید
                              وحشت وزیر جنگ اسرائیل از پاسخ ایران

به گزارش «تابناک» به نقل از تسنیم، یسرائیل هیوم در گزارشی که شامگاه دوشنبه منتشر شد اعلام کرد، یوآف گالانت وزیر جنگ اسرائیل در دیدار با براون رئیس ستاد ارتش ایالات متحده که با حضور هالیوی رئیس ستاد ارتش اسرائیل برگزارش شد، اعلام کرد، پاسخ ایران می‌تواند به شکل بی سابقه‌ای باشد و برای مقابله با آن باید توانمندی‌های مشترک و فرامرزی را در تمامی جبهه‌های جنگ تقویت کنیم.

گالانت در این نشست خطاب به چارلز براون ادعا کرد، اسرائیل به نقطه‌ای رسیده است که خود را ملزم به آمادگی برای وفا به تعهد مشترک خود با ایالات متحده برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای می‌بیند.
 
این نشست که در حاشیه، هم اندیشی راهبردی برگزار شد، گالانت خطاب به براون گفت برای تعامل با ایران ما نیازمند توانمندی‌های فرامرزی هستیم تا به مقابله با تهاجمی در تمامی جبهه‌ها باشیم.
 
گالانت همچنین از موضع ثابت ایالات متحده در حمایت بی قید و شرط از اسرائیل تشکر کرد و اقدام آمریکا در استقرار نیرو در خاورمیانه و عرض اندام در آن را مورد ستایش قرار داد.
 
به نوشته یسرائیل هیوم این نشست در حالی برگزار شد که سخنگوی پنتاگون تاکید کرد، تهدید اقدام ایران و متحدانش علیه اسرائیل همچنان پا برجا است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
برچسب ها
داریک موبایل صفحه خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# ترامپ # قیمت طلا # مذاکره ایران و آمریکا # قیمت سکه # سلاح پلاسمایی # سریال پایتخت
الی گشت
نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟