سرنگونی پهپاد ترکیه در شمال عراق

پدافند هوایی ارتش عراق پهپاد ترکیه را بر فراز منطقه کرکوک رهگیری و منهدم کرد.
کد خبر: ۱۲۵۶۶۱۲
|
۰۹ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۷ 30 August 2024
|
2402 بازدید
|
۱

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، عراق از سرنگونی یک پهپاد بر فراز استان کرکوک خبر داد.

به گزارش رویترز، چهار مقام ارتش و پلیس عراق که نخواستند نامشان فاش شود اعلام کردند: پدافند هوایی عراق یک پهپاد متعلق به ارتش ترکیه را در کرکوک در شمال عراق رهگیری و منهدم کرد.

این پهپاد پس از هدف قرار گرفتن از سوی پدافند هوایی، در یک منطقه مسکونی سقوط کرده و باعث بروز آتش سوزی و آسیب به برخی خانه‌ها شد. با این حال، این حادثه تلفات انسانی برجای نگذاشت. آتش نشانان در نهایت موفق به اطفای حریق شدند.

در بیانیه ارتش عراق بر این نکته تاکید شده است که این پهپاد متعلق به ارتش ترکیه بوده است اما سخنی درباره انهدام آن از سوی پدافند هوایی به میان نیامده است.

سخنگوی وزارت خارجه ترکیه در صفحه شخصی خود در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق) درباره این موضوع نوشت: ما در حال همکاری با مقامات عراقی درباره این حادثه هستیم تا ابعاد ماجرا مشخص شود. ترکیه به مبارزه خود با عناصر تروریستی حزب کارگران کردستان (پ ک ک) ادامه خواهد داد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سعید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۱:۱۲ - ۱۴۰۳/۰۶/۱۰
اسم این کار تجاوز به حریم هوایی کشور دیگه نیست...
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ # مهدی تاج # سید حسن نصرالله
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟