زیتون شکسته بهتر است یا غیر شکسته؟

کدام بهتر است؛ زیتون شکسته یا غیر شکسته؟
کد خبر: ۱۲۵۸۰۷۱
|
۱۷ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶ 07 September 2024
|
856 بازدید

 زیتون شکسته بهتر است یا غیر شکسته؟

 

زیتون‌های هسته‌دار یا بدون هسته‌ای که در بازار به صورت شکسته عرضه می‌شود در مقایسه با انواع شکسته نشده، یک مزیت دارند. برای این که زیتون بهتر تلخی‌زدایی و شیرین شود پس از شست‌وشو آن را با ضربه می‌شکنند تا سود و آب نمک بهتر وارد میوه شود. در این روش چون آب نمک نفوذ بیشتری در بافت محصول می‌کند زیتون تا حدودی تخمیر شده و بر خواص تغذیه‌ای آن افزوده می‌شود.

برخلاف باور عامه مردم، روغن زیتون با شکسته شدن و ترک برداشتن میوه آن خارج نمی‌شود. روغن در صورتی از زیتون خارج می‌شود که میوه آن کاملا تحت فشار قرار گرفته و له و تفاله شده باشد.

زیتون فله‌ای یا کارخانه‌ای؟

زیتون‌های فله ای به دلیل این که در سود و آب نمک با غلظت بالا فرآوری می‌شوند از نظر میکروبی برای سلامت مشکلی ایجاد نمی‌کنند، اما چون نوع سود و خلوص نمک مورد استفاده و جنس ظروف فرآوری و تاریخ مصرف زیتون فله‌ای نامعلوم و نامشخص است بهتر است از مصرف این قبیل زیتون ها خودداری شود.

اشتراک گذاری
تور تابستان ۱۴۰۳
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# دولت چهاردهم # اسماعیل هنیه # مسعود پزشکیان
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
پاسخ های رئیس جمهور پزشکیان در اولین نشست خبری را چطور ارزیابی می کنید؟