جریمه 39 میلیاردی مشاور املاک متخلف

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی از جریمه ۳۹ میلیارد و ۸۲۲ میلیون ریالی مشاور املاک متخلف خبر داد.
کد خبر: ۱۲۵۸۳۳۱
|
۱۸ شهريور ۱۴۰۳ - ۰۹:۵۸ 08 September 2024
|
1452 بازدید

جریمه 39 میلیاردی مشاور املاک متخلف

به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، سیدمرتضی مدنی گفت: شعبه اول سیار تعزیرات حکومتی مشهد پرونده اتهام مشاور املاک متخلف دایر بر گرانفروشی در اخذ حق کمیسیون اضافه در قرارداد به ارزش سه میلیارد و ۹۷۸ میلیون ریال و رعایت نکردن قوانین نظام صنفی را رسیدگی کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی افزود: شعبه با توجه به مدارک موجود در پرونده اتهامات انتسابی را محرز و علاوه بر پرداخت مبلغ سه میلیارد و  ۹۷۸ میلیون ریال به عنوان جبران خسارت به شاکی و پلمب و نصب پارچه تخلف بر سر در واحد به مدت ۱۰ روز، متخلف را برای گرانفروشی به پرداخت ۳۹ میلیارد  و ۷۸۲ میلیون ریال جزای نقدی معادل ۱۰ برابر ارزش ریالی تخلف محکوم کرد.

مدنی گفت: شعبه برای استفاده نکردن از قولنامه های هولگرام دار و ثبت نکردن قولنامه در سامانه، ۴۰ میلیون ریال به جریمه اضافه و متخلف را در مجموع به پرداخت ۳۹ میلیارد و ۸۲۲ میلیون ریال جزای نقدی محکوم کرد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی خراسان رضوی افزود: در گشت مشترک تعزیرات حکومتی به همراه بازرسان اتاق اصناف به محل تخلف مراجعه و با شکایت شاکی خصوصی، پرونده این تخلف تشکیل و برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟