قاتلان بی‌رحم جسد مقتول را آتش زدند

جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان گفت: با اقدام به موقع ماموران پلیس شهرستان چابهار عاملان قتل شهروند چابهاری در کمتر از 24 ساعت شناسایی و طی یک عملیات ضربتی دستگیر شدند .
کد خبر: ۱۲۶۰۰۴۵
|
۲۶ شهريور ۱۴۰۳ - ۱۵:۴۷ 16 September 2024
|
2852 بازدید

به گزارش تابناک، سرهنگ علیرضا دلیری اظهار داشت: در پی وقوع قتل شهروند چابهاری و کشف جسد سوخته وی  و متواری شدن عاملان قتل از محل  در یکی از محلات شهرستان چابهار موضوع دستگیری قاتل یا  قاتلان به صورت ویژه در دستور کار ماموران انتظامی شهرستان چابهار قرار گرفت.

این مقام  انتظامی افزود: ماموران پلیس شهرستان چابهار با حضور در محل و انجام تحقیقات گسترده میدانی عاملان این جنایت را شناسایی کردند.

جانشین فرمانده انتظامی استان سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در نهایت با تلاش کارآگاهان پلیس، متهمین طی چند عملیات پیچیده و ضربتی پلیسی در کمتر از 24 ساعت پس از وقوع جنایت دستگیر شدند .

سرهنگ دلیری خاطرنشان کرد: متهمان دستگیر شده در مواجهه با اسناد و مستندات پلیسی به قتل اعتراف کردند و پس از تشکیل پرونده تحویل مراجع قضائی شدند.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # قاضی مقیسه # علی رازینی # ترور # ترامپ
الی گشت
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟