رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
5بازدید
۰

جریمه ۱۱.۱۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی برای آتش افروزی در جنگل

آتش‌افروز جنگل‌های لرستان یک میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان جریمه شد.

جریمه ۱۱.۱۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ریالی برای آتش افروزی در جنگل

به گزارش تابناک به نقل از مهر، با پیگیری‌های مدیرکل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان و رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دلفان، رئیس دادگاه عمومی بخش «کاکاوند» دلفان یکی از عوامل آتش‌سوزی جنگل‌ها و مراتع را نقره‌داغ کرد.

فردی که مبادرت به آتش‌سوزی عمدی در سطح جنگل‌ها و مراتع کرده بود، موضوع شکایت اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دلفان واقع شد که رئیس دادگاه عمومی بخش «کاکاوند» در اقدامی تحسین‌آمیز، فرد متخلف را به مبلغ ۱۱.۱۳۰.۰۰۰.۰۰۰ ریال معادل یک میلیارد و ۱۱۳ میلیون تومان جریمه کرد.

این تنها گوشه‌ای از جرایم سخت دستگاه قضا است و تمام عواملی که عامدانه جنگل‌ها و مراتع استان را به آتش کشیدند، بدانند چنین سرنوشت تلخی در انتظار آنها است و اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری لرستان با احدی مماشات نخواهد کرد و به‌زودی دیگر عوامل عمدی حریق‌ها در سطح استان نیز به دست دستگاه عدالت سپرده خواهند شد تا دستگاه قضا برای سزای عمل ناجوانمردانه آتش‌زدن مراتع و جنگل‌ها با آنان برخورد قاطع و قانونی به عمل آورد.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.