آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
16بازدید

آیا ترامپ به پیروزی نزدیک‌تر شده؟!

کالینز به جیک تپر از سی‌ان‌ان گفت: «کارولینای شمالی یک شاخص مهم برای کارزار ترامپ است، زیرا آن‌ها در حال رصد بودند تا ببینند باقی شب چطور ممکن است پیش برود.»

آیا ترامپ به پیروزی نزدیک‌تر شده؟!

سی‌ان‌ان پیش‌بینی کرده است که دونالد ترامپ 16 رأی الکترال کارولینای شمالی را به دست خواهد آورد.

به گزارش تابناک به نقل از دنیای اقتصاد, انتخاب‌کنندگان در وست پام بیچ، فلوریدا، با تشویق و شادی به خبر پیروزی ترامپ در این ایالت حساس واکنش نشان دادند. کایتلین کالینز از سی‌ان‌ان گفت پیروزی ترامپ در این ایالت «سنجه‌ای  برای حزب» خواهد بود.

جمهوری خواهان پس از چهار سال برای اولین بار با به دست آوردن ۵۱ کرسی، کنترل سنای ایالات متحده را به دست گرفتند.

کالینز به جیک تپر از سی‌ان‌ان گفت: «کارولینای شمالی یک شاخص مهم برای کارزار ترامپ است، زیرا آن‌ها در حال رصد بودند تا ببینند باقی شب چطور ممکن است پیش برود.»

او اضافه کرد که منابع کارزار ترامپ به او گفته‌اند که آنها «با گذشت زمان و ادامه شب، اعتماد به نفس بیشتری پیدا کرده‌اند.»

پس از پیش‌بینی پیروزی ترامپ در کارولینای شمالی، کریس والاس از سی‌ان‌ان گفت که این انتخابات بیشتر شبیه به انتخابات ۲۰۱۶ است تا رقابت‌های ۲۰۲۰. والاس با این حال اذعان کرد که هنوز بسیاری از آرا باید شمارش شوند.

والاس گفت: «به طور کلی، ترامپ بهتر از آنچه در ۲۰۲۰ عمل کرد، عمل می‌کند و هریس ضعیف‌تر از آنچه بایدن در ۲۰۲۰ عمل کرد، عمل می‌کند.»

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۱۱:۳۵

آمریکایی ها جواب تقلب دموکرات‌ها در دوره قبلی رو دادند و با اکثریت غیر قابل انکاری ترامپ انتخاب شد. ترامپ مردی برای تمام دوران‌ها در آمریکا و جهان هست. بساط دموکرات ها جمع خواهد کرد.

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۰۹:۵۵

با امید همکاری بیشتر ایلان ماسک و ترامپ برای دسترسی معمول به اینترنت مثل تمام جهان

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۰۹:۵۴

نزدیک نشده پیروز قطعی شده
قیافه هریس و بایدن واوباماو وکارتر دیدنیه

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۰۹:۵۳

ترامپ محبوب

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۰۹:۵۳

بار دیگر صلح به جهان باز می گردد چون منابع جنگ افروزی کمتر می شود

ایمان۱۴۰۳/۰۸/۱۶ ۰۹:۲۴

ترااااااااااااااااااااااااامپ پیروز صد در صد 2024

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.