آخرین خبرسخنرانی ترامپ لغو شد
31بازدید
۲

جنگنده جدید چین به‌نام «کوسه پرنده» رونمایی شد

نسل جدید جنگنده های چین رونمایی شده که قابلیت های پارازیت الکترونیکی را با فعالیت های عملکرد ضربتی یکپارچه می کند.

جنگنده جدید چین به‌نام «کوسه پرنده» رونمایی شد

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر؛ اینترستینگ انجینرینگ اعلام کرد، جدیدترین هواپیمای جنگی مبتنی بر ناو چین به نام J-۱۵D برای نخستین بار به طور رسمی طی یک فرایند آموزشی در شهر ژوهای واقع در ایالت گوانگ دانگ به طور عمومی نمایش داده شد. این چهارمین نسل هواپیماهای مذکور است.

J-۱۵D یک هواپیمای جنگی ۲ نفره است که قابلیت های پارازیت الکترونیکی را با عملکردهای ضربتی مهم در شرایط جنگی، یکپارچه می کند. همچنین این هواپیما مجهز به فناوری پیشرفته ای برای مقابله با سیستم های راداری و موشکی است. پیش بینی می شود این جت بقای خود را با ایجاد اختلال در حسگرهای دشمن افزایش دهد و در عین حال به عنوان یک ابزار قدرتمند برای سرکوب پدافند هوایی عمل کند.

این هواپیما که به «کوسه پرنده» نیز مشهور است براساس سوخو-۳۳ شوروی ساخته شده و در حال حاضر در ناوهای هواپیمابر لیائونینگ و شاندونگ چین مستقر است. بر اساس گزارش های پنتاگون، این هواپیمای دو نفره برای حملات دوربرد ضد کشتی و زمینی طراحی شده و مجهز به غلاف های الکترونیکی جمع آوری اطلاعات است.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

رامین صفایی۱۴۰۳/۰۸/۲۱ ۲۰:۴۱

حتی در حد جنگنده های فانتوم اف چهار امریکایی هم نیستند

ناشناس۱۴۰۳/۰۸/۲۱ ۱۶:۳۷

این که سو خو هست

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.