ماجرای بدرفتاری در یک کمپ ترک اعتیاد
اداره کل بهزیستی سیستان و بلوچستان با صدور اطلاعیه ای به موضوع انتشار ویدئوی بد رفتاری با بیماران در کمپ ترک اعتیاد شهرستان جالق (گلشن) سراوان واکنش نشان داد.

روابط عمومی بهزیستی سیستان و بلوچستان شامگاه چهارشنبه اعلام کرد: صحنه های دلخراش و غیرانسانی در این ویدئو مربوط به کمپی غیرقانونی و غیر تخصصی در شهرستان سراوان بوده که فاقد مجوز از سازمان بهزیستی است.
به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، در این اطلاعیه آمده است: با توجه به اینکه درمان اعتیاد مجموعه ای از فعالیتهای درمانی یا پزشکی است که برای رهایی فرد معتاد به مواد مخدر انجام میشود، شیوه های درمان و نوع دارو مطابق سوابق و وضعیت بیمار متفاوت است و باید توسط پزشک متخصص مشخص شود.
بهزیستی سیستان و بلوچستان از مردم درخواست کرده است در صورت نیاز به خدمات درمان اعتیاد، به یکی از ۳۸ مرکز معتبر سازمان بهزیستی در سطح استان مراجعه کنند و در بدو ورود از مجوزهای فعالیت مرکز درمانی مطمئن شوند.
طبق اعلام بهزیستی سیستان و بلوچستان، شهروندان می توانند در صورت مشاهده فعالیت مراکز غیرقانونی، مراتب را به مراجع ذیصلاح قضایی و انتظامی اعلام کنند تا نسبت به پلمپ و برخورد مطابق قانون اقدام شود.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
حالا مثلا تو مراکز درمان دولتی وضع بهتره
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.