هویت سه شهید گمنام در تبریز شناسایی شد

مدیرعامل سازمان آرامستان های شهرداری تبریز از شناسایی هویت سه شهید گمنام در تبریز، گفت: مراسم بزرگداشت شهیدان «صمغ آبادی، قیصری و استخری» در گلزار شهدای تبریز برگزار می‌شود.
کد خبر: ۱۲۷۲۱۵۰
|
۲۶ آبان ۱۴۰۳ - ۲۳:۳۵ 16 November 2024
|
2528 بازدید

فرخ جلالی روز شنبه اظهار کرد: پیکر شهیدان «اکبرصفی صمغ‌آبادی»، «ماشاالله استخری» و «مصطفی قیصری نجف آبادی» که به عنوان شهید گمنام در دوران هشت سال دفاع مقدس در گلزار شهدای وادی رحمت به خاک سپرده شده بودند، بعد از تشخیص هویت از طریق آزمایش DNA شناسایی شدند.

به گزارش «تابناک» به نقل از مهر، وی افزود: به همین مناسبت، مراسم استقبال از خانواده‌های معظم شهدای گمنام تازه شناسایی شده و مراسم بزرگداشت شهیدان «صمغ آبادی، قیصری و استخری» سه شنبه ساعت ۱۰ صبح در حسینیه گلزار شهدای وادی رحمت تبریز با حضور خانواده معظم این شهدا و امت شهید پرور تبریز برگزار می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: تلاش برای شناسایی هویت سایر شهدای گمنام مدفون در این گلزار شهدا ادامه دارد.

اشتراک گذاری
برچسب ها
محک پایین متن خبر
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

برچسب منتخب
# قیمت دلار # فیلترینگ # ترامپ # ایران و آمریکا # نیمه شعبان # قیمت طلا # تعطیلی مدارس # کالابرگ
الی گشت
آخرین اخبار
نظرسنجی
در جنگ سه ساله اوکراین-روسیه کدام طرف پیروز میدان است؟