آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
3بازدید

اوباش مسلح در رباط کریم دستگیر شدند

در عملیاتی هوشمندانه و ضربتی، ۲ اوباش تحت تعقیب که موجب سلب آسایش عمومی و نگرانی مردم شده بودند، دستگیر شدند.

اوباش مسلح در رباط کریم دستگیر شدند

به گزارش «تابناک» به نقل از رکنا، سرهنگ تیمور کلانتری در تشریح جزئیات این خبر، اظهار داشت: درپی کسب خبری مبنی بر اینکه تعدادی اوباش در رباط کریم با استفاده از سلاح سرد اقدام به قدرت نمایی و تهدید شهروندان می کنند و همچنین از طریق مرجع قضایی تحت تعقیب هستند، بررسی موضوع در دستور کار ماموران انتظامی قرار گرفت.

وی افزود: ماموران پلیس امنیت عمومی شهرستان رباط کریم با انجام اقدامات فنی و پلیسی موفق به شناسایی 2 اوباش در یکی از قهوه خانه های رباط کریم شده و با هماهنگی مقام قضایی در عملیاتی هوشمندانه و ضربتی، 2 اوباش تحت تعقیب که موجب سلب آسایش عمومی و نگرانی مردم شده بودند، دستگیر شدند. 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۰۶ ۰۸:۴۸

احسنت ناجا محترم ، از این نوع اتفاقات و شرارتها و اوباش زیاده که لازم است برخورد جدی و فوری بشودتا امنیت بیشتر شود.خسته نباشید

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.