رفتن به محتوای اصلی
آخرین خبرروسیه سفر به ایران را ممنوع کرد
4بازدید
۱

عالیشاه از بیمارستان مرخص شد؛ جراحی کاپیتان پرسپولیس در تهران

امید عالیشاه با تشخیص پزشکان و مساعد بودن حالش از بیمارستان مرخص شد.

عالیشاه از بیمارستان مرخص شد؛ جراحی کاپیتان پرسپولیس در تهران

در اواخر بازی پرسپولیس مقابل الریان قطر در هفته پنجم لیگ نخبگان آسیا، امید عالیشاه در برخورد با بازیکن حریف به شدت از ناحیه سر و صورت دچار آسیب‌دیدگی و بلافاصله به بیمارستانی در شهر دوحه قطر منتقل شد.

به گزارش سرویس ورزشی تابناک، سی‌تی‌اسکن دوم از سر و گردن امید عالیشاه، امروز انجام و جواب آن نیز دریافت شد.

با توجه به شدت ضربه‌ای که وارد شد، رویه این بود که تصویربرداری نخست بلافاصله انجام شود و تصویربرداری دوم ۴۸ ساعت بعد، صورت بگیرد.

علیرضا قلیایی، پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در این زمینه اعلام کرد: خوشبختانه با توجه به جواب سی‌تی دوم مشخص شد مشکلی وجود ندارد و کاپیتان پرسپولیس ظهر امروز از بیمارستان مرخص شد.

او ادامه داد: فقط موضوع جراحی بینی می‌ماند که آن هم در تهران و بعد از هماهنگی‌های لازم انجام می‌شود.

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۰۷ ۱۵:۲۱

فیفا باید بازیکنان را ملزم به استفاده از هدبند کند

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.