آخرین خبراولین رنگ پوست، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا می شود
7بازدید

همتی: فعلا حذف ارز ترجیحی در برنامه دولت نیست

وزیر اقتصاد گفت: در مورد تامین ارز ترجیحی نگرانی وجود ندارد و فعلا دولت بنای حذف ارز ترجیحی را ندارد اما بقیه ارزها تک نرخی خواهد بود.

همتی: فعلا حذف ارز ترجیحی در برنامه دولت نیست

عبدالناصر همتی وزیر امور اقتصادی و دارایی در حاشیه جلسه هیئت دولت و در جمع خبرنگاران عنوان کرد: در قانون جدید بانک مرکزی عنوان شده است که این بانک نباید بیش از یک بازار داشته باشد که بازار بانک مرکزی هم مرکز خدمات ارز و طلا است.

به گزارش تابناک به نقل از تسنیم،‌ وی افزود: در جلسه بانک مرکزی هم تصویب شد که همین بازار به عنوان بازار اصلی بانک مرکزی تعیین شود تا مبادلات ارزی در این بازار اتفاق بیافتد.

وزیر اقتصاد عنوان کرد: در مورد تامین ارز ترجیحی نگرانی وجود ندارد و با تصویب آقای رئیس جمهور ما 3 میلیارد دلار دیگر از صندوق برداشت کردیم تا 15 میلیارد دلار لازم برای تامین ارز ترجیحی کالاهای اساسی تامین شود و فعلا دولت بنای حذف ارز ترجیحی را ندارد اما بقیه ارزها تک نرخی خواهد بود.

ادامه دارد...

 

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.