آخرین خبرادعاهای مقام صداوسیما درباره تغییرات و تشییع رهبر انقلاب
8بازدید

پیش‌بینی فعال سیاسی از آینده مردم سوریه

محمد مهاجری چهره سیاسی اصولگرا، گفت: اتفاق اخیر در سوریه توسط گروهی که سابقه فعالیت های تروریستی دارد قطعا سوریه را دچار سرنوشتی بدتر از دوران بشار اسد می کند.

پیش‌بینی فعال سیاسی از آینده مردم سوریه

محمد مهاجری چهره سیاسی اصولگرا دوران پس از سقوط دولت بشار اسد برای سوری‌ها را بدتر از دوران حکومت اسد پیش بینی کرد.

به گزارش «تابناک» به نقل از روزنامه هم میهن، او گفت: گرچه دولت بشار اسد به دلیل ایجاد نارضایتی در طول سال های طولانی در جامعه و اقشار مختلف نتوانسته بود زندگی راحتی داشته باشد اما اتفاق اخیر در سوریه توسط گروهی که سابقه فعالیت های تروریستی دارد قطعا سوریه را دچار سرنوشتی بدتر از دوران بشار اسد می کند.

او افزود: احتمال اینکه سوریه ای متحد وجود داشته باشد ضعیف است امروز ترکیه روسیه و آمریکایی ها و اسرائیل بازیگران اصلی در سوریه هستند این گروه ها با هم تضاد منافع دارند و بازنده این وضعیت مردم سوریه هستند.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.