گلایه غلامرضا محمدی از رفتار زننده یزدانی
غلامرضا محمدی از امیرمحمد یزدانی که پس از شکست در مقابل سینا خلیلی رفتاری خارج از عرف انجام داد، گلایه دارد.

به گزارش تابناک به نقل از همشهری آنلاین؛ غلامرضا محمدی سرمربی تیم ملی جوانان و سرمربی تیم سایپا که موفق به کسب عنوان قهرمانی لیگ شد اعلام کرد که حرکت امیرمحمد یزدانی بعد از کشتی با سینا خلیلی نقطه تاریک مسابقات فینال لیگ بود.
محمدی که دوست نداشت توضیحات بیشتری بدهد، مشخص بود از اتفاق رخ داده بسیار ناراحت است و بارها تکرار کرد احترام به بزرگتر در کشتی در هر شرایطی مهمترین بخش کشتی است که ورزش پهلوانی محسوب میشود.
پس از شکست امیرمحمد یزدانی مقابل سینا خلیلی در حالی که یزدانی در حال خروج از تشک کشتی بود و طبق قوانین باید کشتیگیران با مربی حریفشان دست بدهند، به سمت غلامرضا محمدی رفت و زمانی که محمدی دستش را برای دست دادن با او جلو آورد، روی دست محمدی زد و صحبتهایی بین آنها رد و بدل شد که مشخص بود حرفهای خوبی نیست. این حرکت زشت و غیر اخلاقی در حالی از یزدانی رخ داد که او در رده نوجوانان و بزرگسالان شاگرد غلامرضا محمدی در تیم ملی بوده است.
فدراسیون کشتی و کمیته اخلاق فدراسیون تا به حال درباره این اتفاق اظهار نظر نکردهاند.
تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
نظرات بینندگان
هیچ اشکالی نداشت وشلوغش نکنید
هنوز بزرگ نشده ، ببخشش
فقط ادعا داره...نه کشتی گیر فنی هست نه هم اخلاق داره..فقط فقط ادعا...با صحبتاش و کاراشم روز به روز منفورتر میشه
این اصلا نباید پاشو رو تشک بزاره
چون احساس میکرد فقط خودش تو این وزن کشتی گیره
نمیدوست دست بالا دست زیاده
همین که کشتی گیر نامدار خلیلی ضایعش کرد خیلی خوشحال شدم
بدباخت ولی کار یزدانی درست نبود
آقای دبیر اگر چند بار حال این بچه پرو را میگرفتی الان این وضعیت نبود
یکی نیست بگه آخه بچه پرو به چیت مینازی???
با این حرکت زشت کم ظرفیتی خودش را نشان داد
.هر غیبت و تهمت حذف شود
حتما لازم بوده وقتی حریف یزدانی بی اخلاقی کرد و چندین بار به عمد یزدانی رو از تشک انداخت بیرون، باید مربیش گوشزد می کرد.
یزدانی زمانی در کشتی نمام شد که سیلی محکمی ناجوانمردانه به گردن سینا خلیلی زد درست
از اولم هیچی نبود
شانس داره
سلام وعرض ادب اقای دبیر
لطفا اقای امیرمحمدیزدانی رامحروم کندتادرس عبرت باشدبرای تمام کشتی گیران
فرق نمی کندکشتی گیربایدجنبه باخت داشته باشد
پهلوان بودن به کشتی گیر بودن ربطی نداره
پهلوانی یه نوع شخصیت هستش
که اکثر کشتی گیر ها شامل اون می شن ولی بعضی ها بویی ازش نبوردن
نظر شما
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.