آخرین خبرعکس | حضور رئیس قوه قضائیه بر مزار رهبر شهید انقلاب
7بازدید

آیا حذف یارانه دهک‌های بالا لازم بود؟

نایب رییس کمیسیون تلفیق بودجه با بیان اینکه ۸۲میلیون ایرانی یارانه دریافت می کنند، گفت: مصوبه مجلس در لایحه بودجه سال آینده مبنی بر حذف یارانه دهک های بالا لازم بود.

آیا حذف یارانه دهک‌های بالا لازم بود؟

نایب رییس کمیسیون تلفیق بودجه با بیان اینکه ۸۲میلیون ایرانی یارانه دریافت می کنند، گفت: مصوبه مجلس در لایحه بودجه سال آینده مبنی بر حذف یارانه دهک های بالا لازم بود.

به گزارش تابناک به نقل از برنا؛ محسن زنگنه، نایب رییس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۴در مورد مصوبه مجلس در لایحه بودجه سال آینده مبنی بر حذف سه دهک بالای جامعه از دریافت یارانه نقدی، گفت: یکبار این اتفاق افتاد و آمدند دهک های بالا را از دریافت یارانه حذف کنند و‌ چون بد اجرا شد مجبور شدند دوباره همه را برگردانند.

وی اظهار کرد: نظام آماری مان ضعف دارد. درست است مقداری در این سالها بهتر شده است و با سامانه سنجش قدرت مالی،  جامعه آماری بهتری در دسترس داریم ولی باز ضعف هایی داریم ولی حذف یارانه دهک های بالا کار خوبی بود و باید انجام می شد.

زنگنه تصریح کرد: درآمد حاصل از حذف این دهک ها در منابع هدفمندی یارانه ها می رود که یا ممکن است برای یارانه نقدی دهک ها اختصاص یابد یا برای کمک به زیرساخت های تولید وحامل های انرژی مثل پالایشگاه ها  و نیروگاه ها و یا برای حمایت از تولید ‌و تسهیلات تبصره 18 در نظر گرفته شود.

وی با بیان اینکه ۸۲میلیون نفر ایرانی یارانه دریافت می‌کنند گفت: این سه دهک احتمالا شامل ۲۴میلیون نفر می شود.

زنگنه خاطر نشان کرد: نحوه اجرای این حکم قانون بودجه بستگی به دولت دارد مهم این است که از طبقات بالای جامعه که استحقاق یارانه ندارند این یارانه پس گرفته می شود و در جیب دولت می آید و دولت با آن مصارفش را می دهد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

Googleافزودن تابناک به منابع ترجیحی گوگل

اشتراک گذاری

گزارش خطای خبر

اگر اشتباهی در این خبر دیدید، به تحریریه اطلاع دهید.

نظرات بینندگان

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۱۵:۳۷

فقط گران کنید توجیه کنید و فشار را روی مردم زیاد کنید

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۱۳:۱۳

بنده در یک سیستم کارگری کار می کنم و بیش از 8 ساله یارانه ام قطع شده. تو خیابان که میرم متوجه میشم 80 درصد اونهایی که میبینم وضع مالیشون از من بهتره
واقعا 82 میلیون یارانه میگیرن!!!!!!!!!!!

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۱۲:۳۰

کدام ۸۲ میلیون. من که از هر کی می پرسم یارانه نمی گیره. فوق فوقش ۳۰ میلیون یارانه می گیرند.

علیجانی۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۱۱:۱۵

یارانه باید به حداکثر به 10 میلیون ایرانی داده بشه

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۰۸:۴۱

شما می توانید یارانه این دهک ها را همگام با تورم افزایش ندید. اما حق ندارید مثل دوران روحانی قطع کنید.

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۰۸:۳۷

در مورد یارانه همیشه برای من این سوال مطرح بوده که چرا دهک های بالای جامعه نباید آن را دریافت کنند
این فرض و حکم از کجا آمده و چه مبنایی دارد؟
اینکه مدل نباید جوری باشد که طبقات بالاتر، بیشتر از یارانه بهره مند شوند، موضوع درستی است. اما اینکه آنها نباید یارانه بگیرند را نمی فهمم
اگر به صدر اسلام هم مراجعه کنیم، فقیر و غنی از بیت المال سهم می بردند

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۰۸:۳۶

ارزش یارانه 300 و 400 تومانی زمان رییسی که بسیار کمتر شده. قرار هم نیست به دهک های پایین یارانه بیشتری داده بشود. آب و برق و گاز و در ادامه بنزین هم که گران شده یا می شود.
یادتان هست که با لجبازی به پزشکیان رای دادید؟!

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۰۸:۳۵

یعنی به جای آنکه به مردم داده شودف به دولت داده می شود؟

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۰۸:۱۵

یارانه قطع بشه رای نمیدیم دیگه

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۰۸:۰۹

دهک دهم که یارانه اش قطع بود. مگه جامعه بیشتر از 10 درصد پولدار داره؟ الان دیگه میخوان یارانه طبقه متوسط را قطع کنن.

ناشناس۱۴۰۳/۰۹/۲۱ ۰۸:۰۶

نباید بگید چرا 82 میلیون ایرانی باید یارانه بگیرن.باید بگین که چیکار کردین که 82 میلیون ایرانی مستحق یارانه شدن.طور دیگه ای به قضیه نگاه کنید تا دیر نشده

نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.